ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > Botanik Haraket Ankara'da!
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  27  28  29  30  31  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 229 - 240

ç@gl@я;
ç@gl@я;

gülin l'angelo demis ki:

hehe o kdr kalabalıkta tanışamadım herkesle belki ama çağlarla da burda tanıştım işte ama vedalaştık tabi onu unutmiim =)

Ewet kalabalık olunca konuştuk zati senle böle şeyhler olabilio lakin artık tanışıos seninlede hehe :)
17 Eylül 2007 19:03   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
dimi? birbirini önceden tanımayan insanların tanışıp kaynaşmasının verdiği dayanılmaz hafiflik:)

biyolokum demis ki:

işte budur.. resimler o günü bir nevi ölümsüz kılar.. ve cidden hele ilk resim o yabancı halleriniz süper olmuş..

17 Eylül 2007 19:03   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
herkeste öyle bir duygu vardı ki zaten şu 10 YTL benden çıksın da nasıl çıkarsa çıksın:D

küçük bir kız çocuğu demis ki:

hele bahşiş konusuna girmeyeyim:D

3 tane kazık kadar adam bir hesap yapamadık;ama aslı devreye girip kriz yönetimini layıkıyla başardı:)

ben diyodum Mehmet bonkör gününde heralde çıkardı şak diye 10 milyon bahşiş bıraktı :)) nasıl dikkatliyim ama :D

17 Eylül 2007 19:04   mesajın adresini al  

ç@gl@я;
ç@gl@я;

küçük bir kız çocuğu demis ki:

hele bahşiş konusuna girmeyeyim:D

3 tane kazık kadar adam bir hesap yapamadık;ama aslı devreye girip kriz yönetimini layıkıyla başardı:)

ben diyodum Mehmet bonkör gününde heralde çıkardı şak diye 10 milyon bahşiş bıraktı :)) nasıl dikkatliyim ama :D

Aslıyı paradan sorumlu kantin bakanı yapalım diorum wala ne dersiniz ?
17 Eylül 2007 19:10   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
kemal unakıtan'dan daha iyi yapacağı aşikar:)
17 Eylül 2007 19:40   mesajın adresini al  

yuvayıkan24
yuvayıkan24
tövbe de :P
yavruş :)dişikartal demis ki:

aman yarabbii mehmet arif abii sen yazar olmalıymışın :)

çağlar kardeşim seni tanımak da çok güzeldi, İstanbul'a da bekleriz her daim :)
17 Eylül 2007 20:14   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
ama ben sana bişşi yapmadım geldin onların hıncını benden çıkardın yaptığın da adilce değildi tımam mıı....

*taner can* demis ki:

ama şimdi olayı kim başlattı? özer başlattı bana ne yaf:) ha bi de özgürle cihanın, özerle Ayhan'ı vampirde kafalamasına koptum ya, garibim özer oyun bitmiş 3e karşı tek kalmış hala 2ye 2 sanıodu:)

17 Eylül 2007 20:26   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
tamam uzatmayalım zeynep,bu arada fotoların devamı gelcek dimiğ?
17 Eylül 2007 20:29   mesajın adresini al  

yuvayıkan24
yuvayıkan24
ilk baskıda biraz dominant olmuşum ben :)
o6uz cum teşekkür ederim jestin için :)
sıla dan da bekliyoruz fotoğrafları,tabi o kabloyu bulucak daa,atıcak daa ,ohoo :)
17 Eylül 2007 20:46   mesajın adresini al  

porcelain babé
porcelain babé
meşhur ceren cafede çekilenleri merak ediyorum ben=) neyse ki daha evden çıkmamıştım ilk postaya yetiştim.özerle olan fotoğraftaki ciddiyetime bittm yanlız:D
17 Eylül 2007 21:02   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
iki ayrı rar dosyası aynı resimleri mi içeriyor yoksa ben kör olduğumdan hep aynı rar dosyasını mı indiriyorum:)
17 Eylül 2007 21:23   mesajın adresini al  

barış baykul
barış baykul

tsubasa demis ki:

senin korner çizgisine kadar attığın topları yakalamak olabilir mi :)
olm ne ciğer kaldı ne dalak :) o topların hepsini yakalayacak nefes olsa BEŞİKTAŞ da top oynuo olurduk:)

Abi baktım sizin topla değil ceza sahasına ,orta sahaya gidecek haliniz yok attım topları kötü mü oldu:)Kaleci halimle bütün oyunculardan fazla asist yaptım.
17 Eylül 2007 21:30   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  27  28  29  30  31  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 229 - 240

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009