aman yarabbii mehmet arif abii sen yazar olmalıymışın :)
bu arada oğuz bana ilk gün slm vermedi ama bi ara iftarda oğuzla göz göze geldik ilk selamımızı kafamızı sallayarak vermiş olduk :p
snr 2.gün konuşma fırsatımız oldu tawla maçımızda oldu 5-4 yendim hiihuhahaha :p
17 Eylül 2007 12:20
çemberimde gül oya
ben anlamam çok kırıldım içimde tuttum
17 Eylül 2007 12:20
yavruş :)dişikartal
bu aradaa aslan67yle ilgilenemdim die vicdan azabı çekiorum çocuk yuvaını açtı bana sahip çıktı bense ona burda adam akıllı ilgilenemdim :( buun telafi edijemm :(
17 Eylül 2007 12:22
o6uz
ooofff... ya gerçekten görmedim elini uzattığını !
Sıla valla özür dilerim =(
Ayrıca zeynep yanılıyosun maçtan hemen önce tokalaştık seninle =)
Hem ertesi gün yaptığım eşekliği farkedip direk yanınıza geldim belki durumu kurtarabilirm dir =P
çemberimde gül oya demis ki:
ben anlamam çok kırıldım içimde tuttum
17 Eylül 2007 12:25
aslan67
1 saatlik videoyu hangi kamera alır gız:)hadi onu aldı diyelim akşam barlara gidip eller havaya yaptığımız aksiyonları nasıl çekerdik:Pneyse fotoğraflar da mevcut çiçekler uyuyor,uyandıklarında sizlerle olacaklar:)
bu arada ben de yatayım:P
biyolokum demis ki:
kes ukalalık yapma=) gelemiyoruz napalım ama siz de bir videoya çekmiyorsunuz hem hatıra kalır o mana da hsuahudhjauksp=)
17 Eylül 2007 12:25
aslan67
yok yahu ne önemi var:)ben çok eğlendim her ankara buluşmasında olduğu gibi:)hele hain çiçek oguzun takımını yenmekten ayrı bir zevk aldık:)
yavruş :)dişikartal demis ki:
bu aradaa aslan67yle ilgilenemdim die vicdan azabı çekiorum çocuk yuvaını açtı bana sahip çıktı bense ona burda adam akıllı ilgilenemdim :( buun telafi edijemm :(
17 Eylül 2007 12:27
aslan67
ooofff... ya gerçekten görmedim elini uzattığını !
Sıla valla özür dilerim =(
Hem ertesi gün yaptığım eşekliği farkedip direk yanınıza geldim belki durumu kurtarabilirm dir =P
olm sen bu kadarsın işte:)
aslan67
allah ıslah etsin seni o6uz!:)
amin:)
küçük bir kız çocuğu
hain çiçek oguzun takımını yenmekten ayrı bir zevk aldık:)
siz sattınız çocuğu be ne haini :D:D
17 Eylül 2007 12:28
aaa efeeettt tokalaştıkkk :D hahaa
17 Eylül 2007 12:29
çemberimde gül oya
yanılıyosun zeynep :)) oğuz senle ve önderle tokalaştı tam o esnada ben elimi uzattım gülümsüyoridim ki bi baktım ooooo
17 Eylül 2007 12:31
yok yahu ne önemi var:)ben çok eğlendim her ankara buluşmasında olduğu gibi:)hele hain çiçek oguzun takımını yenmekten ayrı bir zevk aldık:) ama ama yok misafirverliğinin karşılığı bu olmamalıydı :(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14241
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.