öncelikle bizi güzelce ağırlayan başta peter pan olmak üzere Ankara ekibine yürekten teşekkür etmek istiyorum :)
Yine bol kahkahalı ,bol konuşmalı, bol espirili,bol eğlenceli bir buluşma ortamında daha birlikte olduk :D
Kendi adıma konuşmam gerekirse: sürekli yanımda taşıdığım orta çağdan kalma bavul olmasa mükemmeldi diyebilirim :)
Neler yaptığıma gelecek olursam :
Öncelikle trenin hareket saatine 15 dk kalaya kadar ortalıklarda görünmeyerek çiçekler fc kafilesine heyecan dolu anlar yaşattım :) biletleri bendeydi :)
Trende sarhoş amcaya yardım ettim diye çiçekler fc tarafından hor görüldüm :)
Tekrar trende uyumaya çalışırken boomerang deyyusu tarafından üzerime su dökülerek uyandırıldım, o da uyudu bir yerde ve intikam kaçınılmaz oldu.
Ankara'ya vardığımızda kahvaltıda soğuk limonata içilmemesi gerektiğini öğrendim uygulamalı olarak :)
peter pan in evinde uyumaya çalışırken bacaklarıma traş köpüğü sıkıldı, ayak parmaklarım birbirine yapıştırıldı, yüzüm ,bacaklarım ve ayaklarımın altı ayakkabı boyası ile boyandı :)
Ben bütün bunların intikamını counter strike da aldım :) neler çektiklerini bir de onlara sorun :)
uzuuun zamandır sahalardan uzak kalmanın ve yürüyüş ayakkabısı ile halı sahaya çıkmanın cefasını çektim :) özlemişim ama futbolu ,iyi oldu pek :)
ilk yarı oldukça kötüydüm,özere attırdığım gol pozisyonundaki çabamı saymazsak :)
ikinci yarı ilk yarıya nazaran biraz daha iyiydim, orta alana yakın yerlerde kazandığım toplarla kontra ataklar yaratıp skoru değiştiren kritik gollerin asistini yaptım :)
maç sonunda dayak yemiş terminatör kadar canlıydım :)
yasin in yasin olduğunu yine maçın sonunda fark ettim :)
$ahßaz mari*** :) ikinci yarı kesilse de ilk yarı canıma okudu :) kanattan topu sürmemesi için yalvardım bir yandan yanında koşmaya çalışırken :) aslan67 kardeşim de ilk yarı anlatmaya çalıştıklarımı 2. yarı yapınca oldukça iyi bir 2. yarı performansı ile farka açtık :D
çiçekler fc olarak ilk galibiyetimizi almış olduk :)
katkılarından dolayı konuk çiçek barış baykul arkadaşımıza teşekkür ederiz :)
maçın ardından oldukça kalabalık bir grup olaraktan iftar saati yemek yiyecek bir yer aradık ve Mehmet arkadaşımızın bireysel performansı ile bulduk da :) kendisi de pek iyimser biri onu tanıdığıma da ayrıca memnun oldum.
Yemek yine güzeldi, maç + yol yorgunluğu + uykumu tam alamamış olmak
her zamanki konuşkanlığımı benden alıverdi. Oradan ayrılırken hesapta da biraz açık çıkması can sıkıcıydı.
Sonra Nedjima ya gittik, orda Sıla nın da dediği gibi Özer çok da zorlanmadan oyunu çözdü :)
oyun ile ilgili aklımda kalan en belirgin kısım Özer ile aramda geçen şu diyalog oldu
-ibne misin?
-ibne değilim ama erkek arkadaşım var :)
Daha sonra vampir oyununu oynattım ve hakikaten oldukça da eğlendim :) daha sonra gürültülü bir mekana gelip gürültüden şikayet eden zat-ı muhteremlerin şikayeti üzerine vampir oyununu bitirip mekandan ayrıldık.
ilk günün sonunda adaşımın diplomatik baskısı ile özerlerde kalacak iken yön değiştirip diğer kardeşlerime katıldım :)
peter pan ın önderliğinde bölgenin en sağlam dürümcüsüne gittik :)
keyifli bir futbol sohbetinin ardından aldığım duş günün yorgunluğunu bir parça kaldırdı üzerimden ama saat de 3 ü geçiyordu :)
olay sırasını karıştırmadıysam sonra da batağa oturduk ,barış ın esrarengiz bakışları arasında hayatımın en gergin bataklarından birini oynadım :) aslan67 nin amatör oluşu sayesinde oyunu kazandık,ben de biraz şanslı olduğumu itiraf etmeliyim :)
bol horlamalı bir uykudan sonra gıcık bir alarm tarafından uyandırıldım :) susmak bilmedi meret. Hazırlanıp risk oynamaya,Metropol sinemasının yanındaki :) Ceren cafe ye gittik. Risk oyununa yeni başlayan iki arkadaşımız: peter pan ve aslan67 oyuna ısınana kadar Barış çoktan onları bana karşı kırdırıp Avrupayı ele geçirmişti bile :)
Normal oyun süreleri ile kıyaslandığında kısa bir oyun oldu ama yine de güzeldi :)
Biz risk oynarken aramıza katılanlar oldu, riskin ardından peter pan ile çok zevkli ve çekişmeli bir tavla oyunu oynadık. 2-0 önce geçti ,4-2 yaptım,ordan 4-4 e geldi ve geriden gelmenin avantajlı rüzgarlarıyla adaşım güzel bir galibiyet aldı ,tebrik ediyorum kendisini :) ondan sonra Taner Can ile de oynadık ama pek de adil bir oyun olduğunu söyleyemiyorum :)
O arada olaylı bi tabu oyununa tanık olduk :) oyunun sonunda durum da berabere iken iki tarafın birbirini sabote etmeye çalışması sonucunda berabere biten ilk tabu oyunu olarak tarihe geçti sanırsam :)
tabi bu sırada bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedik. Keşke benim de makinam yanımda olsaydı :/
daha sonra bir grup iftar açmaya gitti ,biz de okey in başına oturduk :)
ben yavruş ile idim, taner can ile de o6uz eşti.
Her ne kadar o6uz dominant gibi olduysa da masadan kalkarken durum 13 13 berabere idi.
Sonra ben de sabahtan beri bir şey yememiş olduğumu fark edip ufoozgur ile beraber yemek yemeye gittim, akabinde ve detayında döndüğümüzde yeni tabu ile kaynaşmış bir ekip gördük :) o arada da Çağlar arkadaşımız pes6 da aslan67 nin ifadesini almakla meşgul idi :)
tabu ve sohbet beraberinde gidenler de oldu,daha sonra da bizim gitme zamanımız geldi, sağolsunlar küçük bir kız çocuğu ve ev sahibimiz peter pan bize tren garına kadar eşlik ettiler. Onlarla orda vedalaşıp bol bol kapıcılık yaptığım uzun ve yorucu bir yolculuğa daha çıkarken güzel anılar ve yeni dostlarla Ankara'yı arkamızda bırakıp İstanbul'a dönüyor olmanın mutluluğunu yaşadık :)
yazımı kapatırken bizi görmeye, bizimle tanışmaya,konuşmaya gelen bütün insanlara teşekkürlerimi sunmak istiyorum ,iyi ki vardınız ,iyi ki geldiniz, sizi tanımak pek güzeldi :)
tekrar görüşürüz umarım ,hayat müşterek, dünya da çok küçük :)
417 Eylül 2007 09:02
küçük bir kız çocuğu
biz teşekkür ederiz.. şahsen geldiğin için ben teşekkür ederim.. tüm çiçeklere de teşekkür ederiz :) tebrik de ederiz :) Mehmet Arif'in romanını da okucam şimdi :))
yasin altunkaynak demis ki:
teşekkür ederim herkese, güzel bi gündü..
17 Eylül 2007 09:51
küçük bir kız çocuğu
Mehmet Arif ne güzel anlatmış :) yalnız Ceren kafe Megapol'ün yanındaydı canım :) sor bak ufoozgure o anlatır yerini :Pp
17 Eylül 2007 09:55
ufoozgur
gittik yendik geldik. güzeldi. yorgun olduğumdan mehmetim arifim kadar hayvani bir yazı yazamıyacağım ama kendisinin dönüş yolculuğundaki kapıcılık maceralarını anlatan bir videoyla karşınızdayım. teşekkür ve benzerlerini iyi bi dinlendikten sonra yazıcam sanırım. ama süperdi valla yihu!
117 Eylül 2007 10:00
gülin l'angelo
ayy =) =)
2. gün haberim olmadığından gelemedim ben ama sizi ii ki tanıdım valla arif snn yazın da okula geç kalmama neden olacak ama olsun =)
gerçekten umarım tekrar görüşürüz
17 Eylül 2007 10:03
üstteki
doğru ya :) metropol diye aklımda kalmış ,megapol olucak o :D
metropol beni andı..
ya da metro ya fazla bindik ondan da olabilir..
küçük bir kız çocuğu demis ki:
Mehmet Arif ne güzel anlatmış :) yalnız Ceren kafe Megapol'ün yanındaydı canım :) sor bak ufoozgure o anlatır yerini :Pp
kapıcılığı part time olarak yapıyorum,canım sıkıldıkça :)
17 Eylül 2007 10:09
aslan67
evet barış kardeşime sonuna kadar katılıyorum:)
baktık bu işin olacağı yok ankara tayfası yerine kendi kalemize gol attık:)
ayrıca damacanamızı isteriz!:)
barış baykul demis ki:
Bu arada skor yanlış belirtmek isterim,14-9 ki bu 9 golün biri Ankara'nın 15 dakika boyunca gol atamamasına dayanamayan Çiçekler den Özer tarafından kendi kalemize şık bir vuruşla atılmıştır.
17 Eylül 2007 10:56
tsubasa
adamların zaten suları yok kardeşim bırak onlarda kalsın :)
17 Eylül 2007 11:07
aslan67
Mehmet Arif her zamanki gibi süper anlatmış hikayeyi,alkışlar kapıcı Arif'e:)
ha bu hikayeye ilaveten,ceren cafe'den iftar için ayrılan çağlar,küçük bir kız çocuğu,peter pan ve ben aba'nın 3. katında yemeklerimizi yerken bir anda kanun ve kemanlarıyla mekana dalan ve enfes türk sanat musikisi parçalarıyla iftarımıza bir kat daha renk getiren abilerimizi de unutmadık:)
17 Eylül 2007 11:09
aslan67
sorma ya:D
yaw bir duş alamadık sahada,göya suyumuz var diyorlardı arkadaş..sonra da bütün vücudumuza ağrılar girdi..çiçekler fc oyuncularının bacaklarını kaldıracak hali yok arkadaşlar o derece:)
hiç kimsenin çiçekleri sabote etmeye hakkı yok!:)
tsubasa demis ki:
17 Eylül 2007 11:10
küçük bir kız çocuğu
düşünceli adamın hali başka oluyo tabi :)
tsubasa demis ki:
17 Eylül 2007 11:31
çemberimde gül oya
söylemeden edemeyeceğim barışı 5-1 yendim tavlada hihohuhaha
bu arada fotoğrafları atamıyorum ara kabloyu kaybettim :PP
başka bi çözümünü bilen varsa bana sölesin :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14241
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.