en kötü madde uyumakla ilgili olan:=)uyumaktan vazgeçemem ve en az 8 saat uyurum:=)
11 Eylül 2007 17:27
maktulren
Bunları yazan uzman cok yasamaz söyliyim
11 Eylül 2007 19:45
umurr
daha fazla sex yapın
kıme gore daha fazla????
11 Eylül 2007 21:31
£hl-i keyf
11.sini de ben solıyım
düzenlı olarak kan verın
3ay, 6ay yada yıl da bır mutlaka kan verın
hem cınsel anlamda da faydası var mıs:D
bu da şaka diil
11 Eylül 2007 21:46
the_ruach
ya kardeşim burda o uzmandan daha somut öneriler çıkmış ya sevgilis olmayan adam nasıl daha fazla sex yapsın bu birincisi ikincisi daha sevgilim yok nasıl evleniim bir de sanki her evlilik mükemmel oluo da ülkemizde üçüncüsü ögrenci adamda para ne gezer:S
11 Eylül 2007 21:53
republic army
31
hiroshima mon amour demis ki:
3- Daha fazla seks yapın
Salgılanan hormonlar sayesinde stres düzeyini ve kan basıncını seviyesini düşürerek kalp krizi riskini azaltıyor. Ayrıca Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre düzenli cinsel yaşam prostat kanseri ile de savaşıyor.
perhizdeyim şekerim...:)
11 Eylül 2007 23:25
armin
Şu fazla uyumayın uyarıları bana hitap etmiyor ya bayılıyorum, maksimum 7 saat vıy.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14200
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.