birader altima sica sica guldum ya:):):) rüştü koymuş yaa..ee rüştü beşiktasa geldi :):) o nolcak? küçük rüştüyü keser bu adam walla hiyar bide cocugumunm adi rüştü dio gülüo ya:)
~ 346 gün
souvereign jr.
ilginç neden 12 acaba :D
~ 73 gün
*yvaine*
ben de rüyamda josh holloway i gördüm... ne alakaysa, müziinden etkilenmiş olcam :S
~ 73 gün
souvereign jr.
kaç çocuk istedi josh holloway? :D
5~ 73 gün
*yvaine*
:S yauu egemen sen ne garip bi çocuksun... yine alakayı nasıl kurdun? sawyer her rüyasına girdii kızdan çocuk mu istiyomuş?
senden çocuum olsun istiyorum, başlıı eşliinde :D
souvereign jr. demis ki: kaç çocuk istedi josh holloway? :D
~ 73 gün
securerock
bir hadifi şerife göre rüyada aziz yıldırım görmek hilelik dolandırıcılık şikeciliğe delalet edermiş
rahata al kendini bu herifte bu atış pozisyonu bu kapasite olduktan sonra bi çocuk daha yapzr adını volkan koyar hatta şaşırdım nası alex koymamış :)
sedobik demis ki: birader altima sica sica guldum ya:):):) rüştü koymuş yaa..ee rüştü beşiktasa geldi :):) o nolcak? küçük rüştüyü keser bu adam walla hiyar bide cocugumunm adi rüştü dio gülüo ya:)
~ 22 gün
astiyag_keyaksar
silah kaçakcısı olacaksın.:)) bu rüyanın yorumu budur.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14186
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!