ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  müzik  Killswitch Engage
metalcore killswitch engage
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

ßµ®ãk
ßµ®ãk
sevdıgım parcaları aşagıda,buyrun efenim (:

Killswitch Engage - Rose Of Sharyn

Killswitch Engage - My Curse

Killswitch Engage - My Last Serenade

Killswitch Engage - The Arms of Sorrow

~ 356 gün   mesajın adresini al  

tbc
tbc
jesse david leachin ayrılmasıyla bi ümit vardı yine de içimde.. o inanılmaz albümlerden sonra yine de vasat üstü bir şeyler bekledim.. ama olmadı.. siyahi arkadaşa ısınamadım.. ve soğudu biraz.. ama yine de severim, takip ederim.. metalcoreu bunlar yetiştirdi..

tbc
tbc
verilen videolardan my last serenade de ki vokalist jesse david leachtir bu arada.. fena söyler.. sonre seemless diye skindrik bi grupta yumuşak şarkılar yapmaya başladı kendisi.. yazık..

tbc
tbc
son albümün gayet nahoş olmasıyla beraber, kendini metal camiasına sokmaya çalışan gruplar arasında da yerini hızla almak üzeredir bu grup.. leachli albümler ise süper albümlerdir..

ßµ®ãk
ßµ®ãk
Rose Of Sharyn sarkısında klıp gercekden guzel olmus kanımca...

ßµ®ãk
ßµ®ãk
muzik kulturum cok gelısmemıs olsa da boyle gruplar da zenci vokalist cok gormemişimdir,acaba bı kadın vokalist daha mı iyi giderdi...

tbc
tbc
god forbid vardır siyahi vokalli, ya aslında renle alakası yoktur ama ben de pek yakıştıramıyorum nedense, sesleri mi farklıdır nedir.. ama kadın olmaz.. gereksiz.. yani hadi bi candace kucsulain bulsalar neyse de.. olmaz öyle..

ßµ®ãk
ßµ®ãk
renkden zıyade sesı pek olmamıs gıbı geldı,ama grubun soundu acısından baktıgın zaman her zaman dıkkatımı cekmıstır,kadın vokalıst dıyınce aklıma p.o.d un goodbye for now sarksına eslık eden bağyan aklıma geldı nedense,ıyı gıdebılır belkı...

ßµ®ãk
ßµ®ãk
netice de takip etmedıgım ama dınledıgım bence kalitelı gruplardan...

tbc
tbc
my last serenade klibinde adam ne kadar koray candemire benziyo değil mi..

ßµ®ãk
ßµ®ãk
her seferinde aklıma serengeti yi getıren ılgınc bır sarkı,sakallar pek olmamıs ama evet bı benzerlık soz konusu..

ruin
ruin
çok iyi bağırıyor bu herifler..

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008