gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Müzik - Killswitch Engage
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 6
 Yazar: Mesaj:
tbc
tbc
jesse david leachin ayrılmasıyla bi ümit vardı yine de içimde.. o inanılmaz albümlerden sonra yine de vasat üstü bir şeyler bekledim.. ama olmadı.. siyahi arkadaşa ısınamadım.. ve soğudu biraz.. ama yine de severim, takip ederim.. metalcoreu bunlar yetiştirdi..

8 Eylül 2007 12:51  mesajın adresini al  
tbc
tbc
verilen videolardan my last serenade de ki vokalist jesse david leachtir bu arada.. fena söyler.. sonre seemless diye skindrik bi grupta yumuşak şarkılar yapmaya başladı kendisi.. yazık..

8 Eylül 2007 12:53  mesajın adresini al  
tbc
tbc
son albümün gayet nahoş olmasıyla beraber, kendini metal camiasına sokmaya çalışan gruplar arasında da yerini hızla almak üzeredir bu grup.. leachli albümler ise süper albümlerdir..

8 Eylül 2007 12:59  mesajın adresini al  
tbc
tbc
god forbid vardır siyahi vokalli, ya aslında renle alakası yoktur ama ben de pek yakıştıramıyorum nedense, sesleri mi farklıdır nedir.. ama kadın olmaz.. gereksiz.. yani hadi bi candace kucsulain bulsalar neyse de.. olmaz öyle..

8 Eylül 2007 13:55  mesajın adresini al  
tbc
tbc
my last serenade klibinde adam ne kadar koray candemire benziyo değil mi..

8 Eylül 2007 14:08  mesajın adresini al  
ruin
ruin
çok iyi bağırıyor bu herifler..

8 Eylül 2007 19:07  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 6
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008