balçova,inciraltı,güzelyalı,karşıyaka,bostanlı,çeşme...yetmez mii?bu saydığım yerlere 45 dk.da gidebilirsin hem de.sen bence izirde hiçbir yer görmemişsin ya da seni gezdirmeyi bilemmeşler=)
pyjamus demis ki:
valla izmirden bir şekey pancayını bilirim o da iyi neşeli akıllı tatlı bir kız:p izmirin diğer kızlarına başımı çevirip bakmadım:P
Bu arada şekey pancayı sayesinde sadece sahili değil sahilden daha önemli şeylerinde keyfini aldım:D
ona bir şarkı gönderiyorum hattaa burdan:D
Bir kerede bana ihtiyacin olsun
Bir alo de gelmezsem gençligim solsun
Bu inadin ben ölmeden son bulsun
Asktan anlamaz tas kalbin
evet pancay kıroyum ama tarzımı sen bilirsin:D kıroluğum içimde:P
8 Eylül 2007 01:11
a1a4
Bir de soyle birşey var:2 damla yağmur yağar,herkes kaçışır,durakların altına sığınır.Be kardesim bekle,yağsin biraz,ıslan.ne duygusuzluktur anlamadim,tadını cıkar biraz.
8 Eylül 2007 01:12
bessy
İzmirli değilim belki ama memleketim kadar seviorum izmiri,izmirde üniversite okumanın ayrıcalığını yaşayanlardanım.Yaşamayan kimse bilmez,yaşayan herkes de anlayamaz arkadaşlar.Şu sayılanların birçoğunu yapmanın verdiği mutluluk var içimde...Kalbim egede kaldı şarkısı daha bi anlamlı benim için,İzmir zaten burnumda tütüyor.Alışkanlık yapıyor İzmir belki alışkanlıkların en zararsızı en güzeli onunkisi.Konakpier'de sinemaya gitmeyi,inciraltında kavaltıyı,kıbrıs şehitlerinde gezmeyi,kordanda çay içmeyi,bornovada takılmayı özledim.Kısacası izmiri özledim....
negative kardeş sende maşalah iice yagdin izmirlilere.Bende doğma büyüme istanbullyum ama insanlarinin sicakkanliğini yasiorum görüorum yani.Yamurun tadini cikarmak dedigin istanbulda bi yamur yagidmi olanlari biliosun.Sence istanbullu bunun keyfini mi cefasinimi dusunuo.Biras objektif ol ve izmirin gsl yanlarini silip atma...Ha unutmadan İSTANBUL is the best:):)
8 Eylül 2007 01:16
tuti
hayatımı miktin izmir
8 Eylül 2007 01:18
a1a4
sedobik demis ki:
negative kardeş sende maşalah iice yagdin izmirlilere.Bende doğma büyüme istanbullyum ama insanlarinin sicakkanliğini yasiorum görüorum yani.Yamurun tadini cikarmak dedigin istanbulda bi yamur yagidmi olanlari biliosun.Sence istanbullu bunun keyfini mi cefasinimi dusunuo.Biras objektif ol ve izmirin gsl yanlarini silip atma...Ha unutmadan İSTANBUL is the best:):)
walla hacıabi yardık biraz ama olsun,durumlar bu.dediğin gibi istanbul kral memleket,cefası da olsun biraz :)
8 Eylül 2007 01:21
şekeyy pancayııı=)
kardeşim bu izmirlilere özgü bişey mi yaaa alah alahh sen kazık falan mı yedin,izmir gemilerini mi batırdı anlamadım....neyseee yaa beğendirmeye ihtiyacı olmayan bir şehir.herkese iyi gecelerrrr....... =))
negativa demis ki:
Bir de soyle birşey var:2 damla yağmur yağar,herkes kaçışır,durakların altına sığınır.Be kardesim bekle,yağsin biraz,ıslan.ne duygusuzluktur anlamadim,tadını cıkar biraz.
8 Eylül 2007 01:22
hayali
o saat kulesinin tasarımı eiffel'in mi?
8 Eylül 2007 01:27
a1a4
İzmirli hatunlar cömerttir.
8 Eylül 2007 01:29
hayali
bir şehri komple yapan yaşattığı tarihtir doğal güzelliklerinin yanında..bu bakımdan izmir ve ankara istanbul ile karşılaştırılamazlar..istanbul'u yahya kemal'in yazdıklarıyla yaşamak,necip fazıl'ın,orhan veli'nin,baki'nin bambaşka..5-6 sene önce orhan pamuk bir seri yazardı national geographic'e,orada bir istanbul ruhu tanımlamasını en güzelce yapmıştır,şehirlerin ruhu var,istanbul'unki bambaşka..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14126
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.