şu an kantinde 120 kişi var.
giriş yap | üye ol   

Forum

>

Konu Dışı

>

İzmir... Güzel İzmir.

1 2 3 4
wanted......
8 Eylül 2007 01:00

pyjamus demis ki:

Bu gece izmirde konak ta şekey pancayı ile buluştuk:D

baya heycanlı ve korku dolu anlar yaşandı başlarda:D devamında konak ta izmirin tarihi ve turistik binalarını saat kulesi vs. gördük:D

daha sonra sahil de konak pierre de akşam yemeği devamında rıhtımda bir mekanda ben şarap o malibu:p sohbet muhabbet , onu da duraktan gönderdik metroya bindik evimize döndük:D

güzeldi izmir için yane:p

ben de pieredeydim çok güzel sahili:)
bessy
8 Eylül 2007 01:12
İzmirli değilim belki ama memleketim kadar seviorum izmiri,izmirde üniversite okumanın ayrıcalığını yaşayanlardanım.Yaşamayan kimse bilmez,yaşayan herkes de anlayamaz arkadaşlar.Şu sayılanların birçoğunu yapmanın verdiği mutluluk var içimde...Kalbim egede kaldı şarkısı daha bi anlamlı benim için,İzmir zaten burnumda tütüyor.Alışkanlık yapıyor İzmir belki alışkanlıkların en zararsızı en güzeli onunkisi.Konakpier'de sinemaya gitmeyi,inciraltında kavaltıyı,kıbrıs şehitlerinde gezmeyi,kordanda çay içmeyi,bornovada takılmayı özledim.Kısacası izmiri özledim....
e = m . c²
8 Eylül 2007 01:16
bir şehri güzel kılan o şehrin insanlarıdır...

o yüzden benim favorim Ankara' dır...:)
sedobik
8 Eylül 2007 01:16
negative kardeş sende maşalah iice yagdin izmirlilere.Bende doğma büyüme istanbullyum ama insanlarinin sicakkanliğini yasiorum görüorum yani.Yamurun tadini cikarmak dedigin istanbulda bi yamur yagidmi olanlari biliosun.Sence istanbullu bunun keyfini mi cefasinimi dusunuo.Biras objektif ol ve izmirin gsl yanlarini silip atma...Ha unutmadan İSTANBUL is the best:):)
tuti
8 Eylül 2007 01:18
hayatımı miktin izmir
mali
8 Eylül 2007 02:03
valla izmir hakkında olumsuz konuşan arkadaşlar ya izmir'de yeterince kalmamışlar yada burda tanıdıkları insanlar tam olarak izmir'li olamamışlar.bu olayda bi acayiplik var ama anlamadım ben...

gezip eylenicek, vakit gecircek yer isteyene sadece bostanlı'da bile en az 10 yer sayılır ki bostanlı için ufak bi semt diyebiliriz.

ayrıca izmir'de dogmuşsan nufus kagıdında izmir'li olursun ama izmir'in yaşam tarzını anlayıp onu benimsersen gercekten bi izmir'li olabilrsin, başka bi yerden gelmiş olsan bile.Sanırım olumsuz düşünen arkadaşlar bu insanlara rastlayamadı, saglık olsun...
carnivor
8 Eylül 2007 02:37
küçük parkta ordan oraya mekan değiştirerek arkadaşlarla içmek,
içilen bira üstüne taze taze midye yemek,
kafanı arkaya çevirmeden sürekli güzel hatunları görmek,
bakım kelimesinin anlamını bostanlı karşıyakada pekiştirmek.
her ne kadar o bakımlıların coğu tiki ve ciksi hastalığına yakalanmış oluyo.. neyseki geçici eğitilebiliolar :)
izmir 1 tanedir, 2 gün önce ordaydım, keşke hep orda olsamm eskisi gibi ....
küçük bir kız çocuğu
8 Eylül 2007 09:18
bu bana yapılmazdı.. ağlarım ama..
olympos
8 Eylül 2007 09:45
o konyada okumanın verdiği ezikliğin olabilir mi acaba?

wanted...... demis ki:

katiliyorum, saadece izmirde yaşadıgı için, hiç bir halt olmadığı halde kendini bisey zanneden eziklerin yasadıgı bir sehir olma yolunda ilerliyorr, bence.! neyse bu konu açılınca acaip geriliyorum daha fazla konusmicam!!!

bu konu açılınca gerilmenden belli ki acı bir deneyim yaşamassın.ama genel izlenim yaşadığın bir kaç olayla ya da tanıdığın çevreyle edinilmez o şehirde yaşaman o şehirde yıllarını geçirmenle olur.yaşayıp da hala böyle düşünüyorsan o da talihsizliğin olabilir.

nakata
8 Eylül 2007 12:46
izmirin gözünü seweyim nereye gidersem gideyim izmir hep aklımda hep kalbimde gün gelicek geri dönücem gün gelicek orda yaşlanıcam...
no pasaran
8 Eylül 2007 13:55
boşverin ya!
bengüyüde ekleyin o da izmirli:D
why so serious?
8 Eylül 2007 19:08
ben de izmir'i çok sevenlerdenim.
1 2 3 4