ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ama tersten okunmasını burdan tembihlerim o zamn bişiye benzio=D
krozantabl demis ki:
daisy senin ipuçlarına hayranım ben ya gerçekten :))
başlık açanlar sana sorsunlar ipuçlarını ehuehua..
~ 359 gün
demon eva
ühühü :(( ben o tarihte istanbuldayım..
~ 359 gün
şekeyy pancayııı=)
korkarım sadece ikimiz olcaz hhahahahah=D
~ 359 gün
daisy=) **delilah**
yok bu ilk adım..şimdi yok ramazan,yok oruç,aman daa yeni geldi ramazan, benim başım dönüyo açlıktan çıkamam,gbi tepkiler gelmesin diye yaptım=Dama daa sonra isterlerse tabi bu da güzel bir buluşma sebebi olur=)
krozantabl demis ki:
bu arada neden ramazan'dan önce oluyor ki buluşma? iftar falan ayarlardınız :)
~ 359 gün
şekeyy pancayııı=)
hayret ezgii sunset dememişsin buluşma yeri olarak ;) sardunya ne yaa =S ritz olsun bareeee =)
~ 359 gün
ülkü özcan
hehe siz de 9 eylülde buluşsaydınız,kutlama yapardınız.. (:
~ 359 gün
daisy=) **delilah**
istanbul buluşmasını yakında her gün yapıcaklar onlardan birine gidersin boşver=))))
buraya geldiinde de haber ver düşünceli bir izmir vatandaşı(!!!)olarak bir gün ayarlarız sana...
gueljaen demis ki:
ühühü :(( ben o tarihte istanbuldayım..
~ 359 gün
daisy=) **delilah**
sunset olmaz şimdik=D tikky derler oraya bi de=Dyalanda deel gerçi de =D=D
taam abi bak ne yazıo yukarda...illa sardunya diil bi buluşalım sevinç'in önünde bakarız...
şekeyy pancayııı=) demis ki:
hayret ezgii sunset dememişsin buluşma yeri olarak ;) sardunya ne yaa =S ritz olsun bareeee =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14100
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!