Minimal Techno diye bağırasım var ve tekrar tekrar Emanuel Top, Plastikman diyorum, ha electronica jazz denirse İlhan Erşahin diyorum. Kalan zevklerim progressive ve tribal'dan ibaret zaten
24 Eylül 2006 14:11
halid e.a.&
zenci müzüğine hastayım rap'ine hip-hop'una.ama yaşlanıyoruz artık eskiden piyasaya cıkan ne olursa alır dinlerdim şimdilerde denk gelirse dinliyorum.
yeni ilgi alanım tsm ve thm.çok güzel gelmeye başladı birden bunlar.
29 Eylül 2006 05:59
neworder
valla radyoda ne çalarsa onu dinlerim.
30 Eylül 2006 23:27
üstteki
hoşuma giden her tarzı dinlerim, Marduk da dinlerim Müslüm de = )
30 Eylül 2006 23:31
tutaste
müslüm tarzı müzikleri dinleyemiyorum..bir de çok gürültülü müzikleri..hard rock mu diyorlar?kafam kaldırmıyor o bakımdan..geri kalan her şeyi dinlerim ruh halime göre değişir yani..
30 Eylül 2006 23:35
üstteki
ben onları da dinleyebildiğime göre benim müzik kümem seninkini kapsıyor =P
Müslüm'den Nilüfer'i tavsiye ederim,bi dene :)
30 Eylül 2006 23:53
tutaste
nilüfer tamam da müslüm pek sarmaz beni be mehmet arif emir..
yani ben deli dolu insanım boğulurum müslüm dinlersem ..intihar etmiş olurum:))
1 Ekim 2006 00:04
balcı
metal müzik hariç herşeyi dinlerim...dönem dönem ağırlık değişir...bu ara ceza dinliyorum bayaa bayaa...
ağırlıklı olarak kazım koyuncu,hüsnü şenlendirici&laço tayfa,burhan öcal,mercan dede...
1 Ekim 2006 00:21
tutaste
bi bakayım..bulamazsam söylerim..
1 Ekim 2006 00:39
willow is blessed
İtiraf ediyorum, müzikten bi bok anlamıyorum.
İrlanda müziği ve Shakira gibi siksok şeyler dinliyorum, o da eğer dinlersem. Ev hayatımda müzik açma huyum yok hiç. Çok da küfür ediyorum ben yaa.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.