Siyah gözlüler : Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.
siyah göz rrenginin geni yokken nasıl siyah gözün falını çıkarıolar çok ilginç yaniii?
6 Eylül 2007 11:32
maktulren
Yakında kıca göre fal bakarlarsa sasırmam
6 Eylül 2007 11:33
daisy=) **solminör**
Kahverengi gözlüler : Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar..
vallai resmen ben...hıh...
daisy saçmalama fal bu salak aynı olsa ne olur!
6 Eylül 2007 11:58
çılgın bi nick
bunların burun, çene, dudak, saç.. versiyonları da var :)
6 Eylül 2007 12:14
cotiora
fal dediğin bildiğim kadarıyla geçmişle gelecek arasında olacakların anlatılması bu biraz kişilik analizi olmuş sanki ;))
6 Eylül 2007 12:25
//cehennet_gümrah//
heuheuh:D aynen:) senin kaşın kara sen şölesin bölesin:D ileride sen kesin su kdr çocuk douracaksın eheheheh:D:D her ela gzölü insan aynı olaydı herkes kendi göz renginin tonundaki insanı bulmaya çalışırdı:D amaaaan yok mavi oomas benm huyumdan olmalı ondan lüften ela ossun:D heheheh:))
6 Eylül 2007 12:28
//cehennet_gümrah//
e yuh yani butun için olanını düşünemiorum:D amaniiiiiiiiiin senn burnun minicik sen kesin kısa hayat yaşıcan:D ahanda burna bak maşalla karadenizli olduu nerdende belli:P uzun uzun hamsilerin ola :D:D ayy yok sbh sbh yeter bu kdr:D
6 Eylül 2007 12:30
//cehennet_gümrah//
butun ne yaa:D burun o burun:D
6 Eylül 2007 12:35
neocan
haha tanıdığım bi çok kişi kahverengi gözlü hepsinin kişiliğide aynıymış :P hiçbirindede artniyet yokmuş çevreye bak yav :D
6 Eylül 2007 12:42
şekeyy pancayııı=)
benim en güsel yerim kayferengii gözleriimmm =)
6 Eylül 2007 12:43
çılgın bi nick
fal kelimesi analiz kelimesinden daha çekici gelio insanlara :)
cotiora demis ki:
fal dediğin bildiğim kadarıyla geçmişle gelecek arasında olacakların anlatılması bu biraz kişilik analizi olmuş sanki ;))
6 Eylül 2007 12:58
denizkızı
ee benim bi gözüm yeşil bi gözüm mavi
ben ne oluyorum bu durumda:((
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14089
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.