ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  geyik  göz falı
falan filan yesil siyah kahverengi ela mavi renkli goz astroloji goz fali fal goz
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

darth varyok©
darth varyok©
astroloji grubuna yazmak için bişiler ararken bunu buldum, ilginç bişeye benziyo. benim adıma yazılanlar doğru:

Mavi gözlüler : Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişiler. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları. Peki ya diğer gözler ne diyor?

Yeşil gözlüler : Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar.

Ela gözlüler : Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.

Siyah gözlüler : Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.

Kahverengi gözlüler : Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar..

http://www.burclar.us/Goz_Renginize_Gore_Goz_Faliniz/
~ 359 gün   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
 4   ~ 359 gün   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
Mavi gözlüler : Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişiler. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları. Peki ya diğer gözler ne diyor

En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları bu harıc dıgerlerıne katılıyorum ((:

darth varyok©
darth varyok©

karpuz
karpuz
bi de ses falı var ona ben çok iyi bakıyorum, sesi ince olanlarla kalın olanlar narin olanlarla ,itici olanlar vs vs .. siz cep telefonunuzu verin, ben hemen, kısmetinizi ve size nasıl bir yol görünüyo söyliyim.. not: erkeklere bakılmaz hiç haz etmem e tarzım değil canım halla halla...
 1   ~ 359 gün   mesajın adresini al  

jeandarc
jeandarc

varyok© demis ki:

Ela gözlüler : Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.

sezgilerim çok kuvvetlimi bilmiyorum ama diğerleri tutmuş

darth varyok©
darth varyok©
merak etme, kuvvetlidir. benimkiler kuvvetli :D

blue_dream
blue_dream
e burada açık kahverengi yokk :P
 1   ~ 359 gün   mesajın adresini al  

darth varyok©
darth varyok©
stoklarımız bunlarla sınırlı :P

blue_dream
blue_dream
güçlü sezgilerini kullansana dostum benim için :P

esmerkiz
esmerkiz
Kahverengi gözlüler : Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar..

hmmm aslında gözlerimi kapamam gerçekleri görürümmm bu yönümü sefiyorum

mutedil dalgalı
mutedil  dalgalı
hıh bi onun falına bakmamışlardı töbe ya rappim

^^^^
^^^^
Siyah gözlüler : Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.

siyah göz rrenginin geni yokken nasıl siyah gözün falını çıkarıolar çok ilginç yaniii?

matters.iz
matters.iz
Yakında kıca göre fal bakarlarsa sasırmam

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**

vallai resmen ben...hıh...

daisy saçmalama fal bu salak aynı olsa ne olur!

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008