umarim carsamba tatil olur yoksa sivaw icin ustun bi basari gostermem gerekecek
19 Aralık 2005 16:12
bliss
Anadolu ünv. 8 senedir kar yüzünden tatil yapmamış, şaşırdım valla eskişehir gibi soğuğun ve ayazın titrettiği memlekette:))
19 Aralık 2005 19:04
adriatic
ya o bu degil de biizm sinav da pazartesinden persembeye ertelenecekti o zaman 2 kez ertelenmis olacakti heh heh neysee bu ertelenme bile yetti bana:))
ama herhalde en cok bizim telekomcular sevinmistir,2. kez sinavlari erteleniyor:))
22 Aralık 2005 15:57
adriatic
YA 13 UNIVERSITE TATIL OLDU BIZIMKILER HALA NE DUSUNUYORLAR!!INSANLAR CIKAMAMISLAR DISARIYAA VE OGLEDEN SONRA KAR SIDDETINI ARTTIRACAKMIS VE YARIN EN YOGUN KAR YAGISI BEKLENIYOR ANLAMIYORUM KIII!!
23 Ocak 2006 11:58
çağan
ehhe atilla aşkarın msj ını aynen yazıyorm ..
Tuesday Janueary 24 exams are moved to saturday january 28 at the same times in the same locations (eh yani) decisons on wednesday will be anounced later ->
23 Ocak 2006 16:16
çağan
ya esas perşembe günü aralıksız yagcakmş kar :(( bnm cuma final var ya üff yağ dersi yagmaz yagma dersin yagar şu illet şey
23 Ocak 2006 19:32
beşiktaş
yihuhuahuahuahuahuaha tatil ulan ! sınavım 1 hafta ertelendi belki de 2 !!!
24 Ocak 2006 18:05
arrrrra
bu aşkar çok sağduyulu adam yaa..
24 Ocak 2006 18:10
çağan
Allahm yaa 2.dönem başlıyıp sonada make up niyetne alcaz heralde finalleri
24 Ocak 2006 18:14
adriatic
valla ben onu bilemiyorum da persembe de tatil olucak mı acaba...
24 Ocak 2006 18:23
adriatic
atilla askar'in taktigi: aksam aciklayalim kii cocuklar yan gelip yatmasinlar, sinav varmis gibi sinava calissinlar..YA ONCEDEN HABER VERIN DE NEYE ONCEDEN!!! CALISACAGIMIZI BILELIM, TATIL PLANLARIMIZI DEGISTIRELIM ONA GORE AYARLAYALIM AMA DI MII!!
24 Ocak 2006 18:57
notme
ya perşembede ertelensin hem accounting hem istatistik sınavım var yazık bana yaw walla.biz tatile gidelim gelelim sınav olalım hepsine çalışacam hem de çok ii çalışacam söz!!
plsss
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1407
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.