ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > koç üniversitesi > Kar Tatili:)

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

adriatic
adriatic
Koç Universitesi hayatında ilk kez öğrencileri zor duruma sokmadan kar tatili kararı aldı. Valla saskınlıgımı gizleyemedim su okuldaki 5. senemde gelişen bir şeylerin oldugunu gormek güzel:))
Hele üstüne üstlük cici ve mio'nun yurtlara servis yapmasi, pre-registration tarihinin 1 gun ertelenmesi...

Henuz kar goremedik okul civarında ama buraya da kar yagarsa yarın da tatil olur bu okul:)))
19 Aralık 2005 13:08   mesajın adresini al  

recursive
recursive
ben se şu itüye girdiimden beri bi kere olsun öörenciyi düşündüklerini görmedim. Kar yağar yollarda saba işkencesini donarak çekersin okula gidersin hoca gelmez ya da gelemez derse sonra ööleden sonrayı tatil ederler bunla da kalmaz zaten ööleden sonra dersin de yoktur
19 Aralık 2005 13:14   mesajın adresini al  

vulcao
vulcao
Biz de isteriz!!!!
19 Aralık 2005 13:15   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
bizim fakülte deprem olsa tatil olmaz
19 Aralık 2005 13:17   mesajın adresini al  

recursive
recursive
ayrıca bide böle forumu açıp konuşmayanlar var söleyip rencide etmek istemiyorum kendilierini :)
okulları tatil olmuş ya nispet yapıyor yane :)
19 Aralık 2005 13:19   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
yok annem yok konusmamak degil, grup bilgilerini duzenliodumm bu kadar yazı yazılacagını dusunmemistima acikcasi..

valla bizde de öyleydi, mesela gecen sene ucakların kalkmadıgı, otobuslerin donus yolundan donemedigi pazar gunu, okuldan acıklama yapılmıstı ve kesinlikle pazartesi okul acılacak diye insanlar yollarda kalmıslardı..sırf bizim dagın yolundan kac adamı güvenligin kurtardıgını saymaya kalksan 30-40 civarinda falan birsey cıkardı..ben de sasirdim..eskiden saat 9.25'e kadar tatil oldugunu ilan etmezlerdi (dersler 9.30da baslior da bizde..) öle yani..tebrik ediomm ne diim..ama bir de biz dag basındayızz bunu da unutmayın:)
19 Aralık 2005 13:26   mesajın adresini al  

baisy
baisy
kar su son yarım saatte yagdığı gibi devam etse buralar da tatil olsa..
finaller bi hafta sonraya sarkar
araya bayram girer
okulların kapanması iki hafta gecikir
allahım kar tatili kötü bişey de olabiliomuş
vazgectim boyle iyi:)
19 Aralık 2005 13:29   mesajın adresini al  

recursive
recursive
ya bizde de bi kaç kişi kurtarılsa anca düşünmeye başlarlar bi de bilinç düzeyi yüksek kişiler tarafından yönetiliyo üni ler ama belediye yöneticilerinden farkları yok illa bişey olcak ki sonra mudahele etsinler
19 Aralık 2005 13:30   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
sen ne diosun yaa bizim okul kar aracı aldıı atilla amcamızın bu kar arabasıyla yolları actıgı iddiaa bile edildi..egitim ugrunaa:))
19 Aralık 2005 13:32   mesajın adresini al  

recursive
recursive
atilla beyiniz rektör mü bizim önceden dişiydi rektörümüz o anca kendi evine almştır kar aracı şerefsiz karı :)
19 Aralık 2005 13:33   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
efet rektörr amcaa:))cok sirin ama bak mail atmistim cevap vermis hemen:))

neyse seker, sınav da ertelenmis ben oturiim calisiiim bari:D
gorusuruks...
19 Aralık 2005 13:35   mesajın adresini al  

recursive
recursive
hadi bakalım kolay gele :P
19 Aralık 2005 13:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008