ßµ®ãk demis ki:
haymatlos tabiki elestirileri dikkate alınmaliki daha ıyı kareler yakalansın ;) tarıh konusunda haklısın zaten oncekı sayfada dıkkatsızlıgım dıye bunu belırttım ;) 2 fotoda yuklerken tarıh kısmını kesmeyı unuttum /: genelde evet kurallara baglı kalmayı pek sevmıyorum derınlık konusunda soyledıklerın dogru ama fotograf cekerken genel olarak benım dusuncem a-nı yakalamak ki bu fotoların hepsıde sadece bu maksatla cektım ;) yoksa konu olarak calıstıgım karelerde soyledıklerıne dıkkat edıyorum ;)
6 Eylül 2007 14:04
ßµ®ãk
yeniden devam..
canon eos 400D ile yaptıgım bır kac neon çalışması..
1 Nisan 2008 16:05 ~ 1 Nisan 2008 16:06
ßµ®ãk
s.e ile makro cekım..
1 Nisan 2008 16:14
ßµ®ãk
yine s.e makro çekim.
1 Nisan 2008 16:16
ßµ®ãk
1 yılı gecmıstır belkı fotograf cekmıyelı fırsat olursa yenıden başlama düşüncesindeyim..
1 Nisan 2008 16:17
ßµ®ãk
vaktı zamanında yukledıgım ama daha sonra sılınen cektıgım bu 2 fotoğraf..
3 Nisan 2008 20:36
ßµ®ãk
3 Nisan 2008 20:37
ßµ®ãk
tunalıdan bir kare.
4 Nisan 2008 20:04
ßµ®ãk
odtü..
4 Nisan 2008 20:06
ßµ®ãk
ankaray da cekmıstım bu fotografı..
25 Nisan 2008 23:26
ßµ®ãk
bu yolda yurudugum ıcın kendımı sanslı hıssedıyorum (:
25 Nisan 2008 23:33
ßµ®ãk
makro çalışması,çok başarılı değil ama tema olarak da sevmısımdır bunu...
25 Nisan 2008 23:35
ßµ®ãk
yenıden makınayı alıp yollara düşmek lazım (:
25 Nisan 2008 23:36
dejenerasyon
haklısın a.q
ßµ®ãk demis ki: yenıden makınayı alıp yollara düşmek lazım (:
25 Nisan 2008 23:37
irem_
ankaraydaki balık gözü etkisi çok hoşuma gitti. zaten genelde severim balık gözü fotografları. birde nacizane bir tavsiye dış çekimlerde filtre kullanmayı deneyebilirsin. yürüdüğün için kendini şanslı hissettiğin yolda gökyüzünün mavisini daha net göreilseydik ah bi polarizasyon filtren olsaydı da öyle çekseydin çok daha etkileyici olabilirdi.
25 Nisan 2008 23:44
daisy=) 'pomegranate
burak abi bak bişi dicem..izmir'e yolun düşerse haber veriyosun böyle denüşük foto çekilmek isteyenzi biz arkadşlarla böle yaratıcı şeyler işte bize böyle bir iyilk yapıosun:D
25 Nisan 2008 23:47
ßµ®ãk
suskun erık
yazdıklarına katılıyorum ama o zamankı mevcut ımkanlar onu gerektırdı malesef ;)
daisy ızmıre bı aksılık olmazsa bu yaz yolum düşecek ama neresıne bellı değil :D
26 Nisan 2008 00:16
daisy=) 'pomegranate
olsun...biz geliriz abi oraya sorun değil:D
ßµ®ãk demis ki: suskun erık
yazdıklarına katılıyorum ama o zamankı mevcut ımkanlar onu gerektırdı malesef ;)
daisy ızmıre bı aksılık olmazsa bu yaz yolum düşecek ama neresıne bellı değil :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14069
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!