ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
hep fotografçı olmak istemişimdir ama bende yetenek yok o yüzden sizi tebrik eder üçüncü fotya bayıldıgımı birincinin çok dikkat cektigini belirtir saygıyla aranızdan ayrılırım:D
5 Eylül 2007 21:01
hayda.bre
evvett 3. foto süper alıp götürüyor :)
5 Eylül 2007 22:17
manumanu
burak yine yapmış yapçaaanı sanatçı ruhlu miyendiz insan ehuehueheu:D
5 Eylül 2007 22:35
e = m . c²
bir kaç serbest kedi çalışması da ben koyayım dedim...:)
(1) 5 Eylül 2007 22:55 ~ 5 Eylül 2007 22:57
e = m . c²
eyvallah kardeş...;)..o senin güzelliğin..
ßµ®ãk demis ki:
tesekkurler herkese ;) e = m . c² ıkı calısmada gercekden guzel ellerine saglık ;)
6 Eylül 2007 00:52
kupa kızı
objektifine sağlık burak :)
6 Eylül 2007 01:05
-sokarca-
:P :P :P :P
(1) 6 Eylül 2007 01:06
haymatlos
fotoğrafları buraya koyarak muhtemel eleştirlieri de göze aldığını varsayarak ve de affına sığınarak bir kaç şey söyleyeceğim. öncelikle şunu belirtmek gerekir ki fotoğraf bir sanat olması itibariyle oldukça subjektiftir . fakat yine sanat olduğu için bazı kuralları vardır. ben kuralları sallamam arkadaş..anarşistim ben diyenler vardır ama o kişilerin yaptığının kofti anarşistlikten başka bir şey olmayacağı kesindir zira kuralların ne olduğun bilmeden onlara karşı gelmek kadar manasız ve temelsiz bir davranış yoktur. şimdi bazı kurallardan bahsedilim de kafa patlatalım...son fotoğraftan başlarsak sanatsal kaygıyla çekilmiş bir fotoğrafın altında tarih olması fotoğrafı mahveder...herhangi birisi bunu umursamayabilir ama bir fotoğrafçının illa ki gözüne çarpar. derinliği olan fotoğraflar çekmek istemişsin ama fotoğraflarda sadece bir uzantı var...bize derinliği gösterecek bir ön öğe
koyman her zaman faydalı olacaktır. ilk fotoğrafın ne olduğunu anlayamadım ama yüksek kontrastlı renkler ve bir delikten başka bir şey anlatmadı bana...
biraz ağır yüklenmiş olabilirim ama dedim ya affına sığınıyorum...
(2) 6 Eylül 2007 03:01
esmerkiz
harbi süper resimler Starbucks hariç :)
digerleri etkilii...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14069
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!