mephisto benim işlet kesat bi kaç tanesini bana yönlendirsene sna gelenlerden:) lan benim neyim eksik anlamıom ki neyse, yafrucum, offline bağlanmaközel mesajı sadece arkadaşlara açmak gibi bir sürü secenek var yaf, ikincisi yaparsan toptan çözüm, anca bakar amedin öküzü gibi:) pire için yorgan yakılmaz yaf
(1) 20 Eylül 2007 01:28
tane® can
o kadar varmıdır yaf:Sgene mi cenem düştü yaf yazın ne güsel artmıodu hiç:D
20 Eylül 2007 01:45
thuringwethil
o sadece hadi tanışalım insanları forumları falan takip etmez, o yüzden o kadar ünlü değiliz, değilsiniz, değiller
20 Eylül 2007 02:15
tane® can
yok o yannış, silinen forumlar emsajlar, aslı 17bin küsür, he gevezelerde yokum sorun yok korkutma beni be):
20 Eylül 2007 02:32
kucuk bir kiz cocugu
sonuna gülücük koyma modası da pek şahane canım .. lafımı sokarım sonuna gülücüğümü de koyarım..
bir sürü mesajım var 2 senedir de üyeyim ama geçen kızın biri ilk defa görüyorum seni dedi.. bi mutlu oldum bi mutlu oldum.. şahane geldi valla ..
mephisto ® demis ki:
muhalefet olmak icin muhalefet olmak :)
20 Eylül 2007 11:24
lucy luyi
şaşırmış ahah
7 Mayıs 2008 23:42
exs06
valla ıkı senelık uye olupta yenı gordum senı denılmek bıraz acı verıcı olsa gerek :)))) son moda gulucuk
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14067
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!