gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Konu Dışı - evet biz ünlüyüz
 Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 41 - 60
 Yazar: Mesaj:
hatun
hatun
evet abazalarla yaşamak zor bi yaşam tarzı ama :)[/b]

5 Eylül 2007 19:37  mesajın adresini al  
daisy=) 'pomegranate
daisy=) 'pomegranate
ahahahahah=D

madem öyle işte budur=D hadi kuralım,illa ki gerekir bu drumda=D

utanmaz'adam' demis ki:

hadi çiftlik kuralım :)

5 Eylül 2007 20:10  mesajın adresini al  
tsigalko
tsigalko
t.j demis ki:

ee ünlü olunca noluyo?

götün tavana vurması lazımdı.. olmadıysa daha ünlü değilsin..:))

3 defa alkışlanmış (3)  5 Eylül 2007 21:29  mesajın adresini al  
porcelain babé
porcelain babé
valla bi ara üyeliği kapatmayı bile düşündük.ki kapatan arkadaşlarım da oldu.gerçekten burası seviyesizleşti.eskiden komik tipler vardı.yok sana pastel tonlar daha çok yakışıyor hah işte tam böyle yapmalısın ben seni gördüm ehehe gibisinden.daha sonraları seks pozisyonları sorup denedinmiler yok bi alt dudak versene gibisnden olanlar.her kantini açtığımızda 3-4 msj oluyor ve bunları direk okumadan da silebilirsiniz.yine de forumlar güzel.bunun için kalmaya değer.ayrıca buluşmalar da ankarada eskisi kadar sık olmasa da eğlenceli oluyor.

1 defa alkışlanmış (1)  5 Eylül 2007 22:02  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
ben seni tanımıyorum..
ilk mesaj yazana cevaptır

2 defa alkışlanmış (2)  5 Eylül 2007 22:06  mesajın adresini al  
hayda.bre
hayda.bre

Site yönetimi bu abazanlaraa jarşı bir şey yapsa kızları rahatsız edenşeri site de yayınlasak sitenni abazanları veya sapıkları diye veya belli bir rahatsızlık derecesi verenleri atsalar vs. yapılmayacak şeyler değil.

eje demis ki:

valla bi ara üyeliği kapatmayı bile düşündük.ki kapatan arkadaşlarım da oldu.gerçekten burası seviyesizleşti.eskiden komik tipler vardı.yok sana pastel tonlar daha çok yakışıyor hah işte tam böyle yapmalısın ben seni gördüm ehehe gibisinden.daha sonraları seks pozisyonları sorup denedinmiler yok bi alt dudak versene gibisnden olanlar.her kantini açtığımızda 3-4 msj oluyor ve bunları direk okumadan da silebilirsiniz.yine de forumlar güzel.bunun için kalmaya değer.ayrıca buluşmalar da ankarada eskisi kadar sık olmasa da eğlenceli oluyor.

1 defa alkışlanmış (1)  5 Eylül 2007 22:41  mesajın adresini al  
arethusa
arethusa
olay şu ki..20000 kişinin içinde 200 kişinin forumlara katılması güzel bişi diil mi =))

5 Eylül 2007 23:01  mesajın adresini al  
baş rahip
baş rahip
biri beni de ünlü yapsın

gel yavrum seni bir ünlü yapayım........(erotik içerikli türk filmlerinden)

6 Eylül 2007 00:23  mesajın adresini al  
wanted......
wanted......
bu mesajlara kızanları anlayamıyorum ben.rahatsız olan online olmayabilir ya da online değilken bile mesaj gelirse okumadan silebilir bu niye bu kadar çok rahatsız ediyor ki sizi? çok rahatsız oluyorsanız fotoğrafınızı kaldırabilirsiniz profilinizi kapatabilirsiniz.site bunun için güzel çözüm yolları üretmiş kullanmak gerek.

6 Eylül 2007 03:19  mesajın adresini al  
don lastiği
don lastiği
ünlü olmanın yolu bizim evden geçer(: bende geçerim(:

6 Eylül 2007 03:22  mesajın adresini al  
**mephisto** ®
**mephisto** ®

purepoison(psycho):) demis ki:

ya ben ünlü diilimmmm ühüüüüüü:(senn maphisto hava atıosun dimi haaaa bide arethusa var atın siz havanızı hıh küstüm size:(

senin havan yeter sirin,sempatik,minik,burnu havada ozel okul kizi :)))

6 Eylül 2007 09:10  mesajın adresini al  
tohunç
tohunç
ben fakir ama gururluyum

6 Eylül 2007 09:20  mesajın adresini al  
**mephisto** ®
**mephisto** ®
dusunsenize mezun olucaz bi yerlerde calisirken aa ben seni ortakantinden taniyorum diecekler :)))
yaw aslinda cok guzel,cok sevdiim hocam bile foruma griomus,bana okulda mephisto die hitap edio :)))
ayrica bi de bizim okulun forumunda da gayet unluyum :))
gerci kamu ve uluslarda beni tanimayan cok azdir,onnar da 1ler belki bi avuc 2ler :)))

7 Eylül 2007 09:42 ~ 7 Eylül 2007 09:43  mesajın adresini al  
yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
ünlü falan değilsiniz..

ben bir dönem kantine hiç yazmamıştım,, hatta yazmamakla beraber, okumamıştım da..

sonuç olarak diyeceğim odur ki,, yazmayan kesim gelip gelip bu yazılanları okumuyo.. yani okuyan adam zaten azan adamdır..

benim düşüncem..

4 defa alkışlanmış (4)  7 Eylül 2007 10:58  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
ne ünlü olma merakıymış yahu..

7 Eylül 2007 18:59  mesajın adresini al  
dummy_-variable
dummy_-variable
alkış...

yasin altunkaynak demis ki:

ünlü falan değilsiniz..

ben bir dönem kantine hiç yazmamıştım,, hatta yazmamakla beraber, okumamıştım da..

sonuç olarak diyeceğim odur ki,, yazmayan kesim gelip gelip bu yazılanları okumuyo.. yani okuyan adam zaten azan adamdır..

benim düşüncem..

8 Eylül 2007 11:34  mesajın adresini al  
kupa kızı
kupa kızı
ünlü olun tabi... ama şöhretin bedeli ağırdır :)

8 Eylül 2007 14:52  mesajın adresini al  
utanmaz'adam'
utanmaz'adam'

benim de düşüncem bundan farklı olamaz heralde...

yasin altunkaynak demis ki:

ünlü falan değilsiniz..

benim düşüncem..

14 Eylül 2007 02:29  mesajın adresini al  
**mephisto** ®
**mephisto** ®
godos??
bkz : can dündar,bekir coskun,okan bayulgun,ferhat gocer ... :)))
ben de oyle godos olmaya raziyim

1 defa alkışlanmış (1)  14 Eylül 2007 08:37  mesajın adresini al  
**mephisto** ®
**mephisto** ®

14 Eylül 2007 08:38  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 41 - 60
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008