slm..rus ruletı oynayalım mı?ya da fotodakıler senmısın yok babaannem anısına koydum..yada dırekt burda zor oluyor msn versene o da aramızda 2msj gecıyor sankı siteyi kurduda ne zor oluyosa bide benım msn yok dıyorum safhaya gelemedım gelınce haber et ozamn gorusuruz dıyorlar bay bayyy:)
5 Eylül 2007 17:09
*yvaine*
ben ünlüyümm, forumlara girmeden önceee; profilimeee bi şişee kırmızı şarap ve çikolata istiyorummm :D
5 Eylül 2007 17:16
banshee
Şimdi durduk yere g.tümüzü kaldırmana ne gerek vardı ;)
5 Eylül 2007 17:18 ~ 5 Eylül 2007 17:18
*yvaine*
ünlüyüm
ünlüsün
ünlüüü :D
5 Eylül 2007 17:24
*yvaine*
ünlüler;
1)düz-yuvarlak
2)dar-geniş
3)ince-kalın
olarakk 3 ünlü grubuna ayrılırrr :D
5 Eylül 2007 17:29
*yvaine*
bi de ünlülerin yumuşaması vardııı :D
5 Eylül 2007 17:30
poh poh perisi
farklı görüşlerle karşılaştığında hakerete varan cümleler kuranlardan sonra hangi forumda rahat görüş paylaşılabilir...en azından ben sadece takip etmekle yetiniorum artık...abazalara gelince onlar için başka siteler var onlara takılsalar...burda zaman kaybediolar...
(1) 5 Eylül 2007 17:38
hightower
poh poh perisi demis ki:
farklı görüşlerle karşılaştığında hakerete varan cümleler kuranlardan sonra hangi forumda rahat görüş paylaşılabilir...en azından ben sadece takip etmekle yetiniorum artık...abazalara gelince onlar için başka siteler var onlara takılsalar...burda zaman kaybediolar...
valla hakaret etmeleri acizliklerinden kaynaklanıyor..cahilliklerinden kaynaklanıor..eğer düzgün cvp verebilecek bilgin yoksa hakaret edersin..anlıyorum ki bu salak fazla konuşmaya gerek duymuorum..ama ii oluor onları da eğittiğimize inanıorum bn..dooruları okuya okuya ezile ezile akıllarında bişiler büyüyordur bnce..hakaret etseler de ..
5 Eylül 2007 17:47
allrightsreserved
Ben bu cümleyi alkışalarım arkadaş.
^^masal perisi^^ demis ki:
bide hem forumlarda konuşup hemde acizliklerini belli eden kişiler var...
5 Eylül 2007 18:00
poh poh perisi
bide ileri giderek sapıkça msj atanlar var...nasıl bi potansiyel bu anlamıorum...
5 Eylül 2007 18:06
dummy_-variable
bu potansiyelin kinetiğe dönüşmüş hali
poh poh perisi demis ki:
bide ileri giderek sapıkça msj atanlar var...nasıl bi potansiyel bu anlamıorum...
5 Eylül 2007 18:13
arethusa
gelenlere kendimi tanıtma gereği duymadığım için mutlu oluyorum..ünlü olmak böyle bişi olsa gerek =) ortakantin ünlüleri
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14067
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!