ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaslar ya dun ortakantin bulusmasi yaptik,orda bu konu konusulunca buna değinmek,sizlerle paylaşmak istedim.Bugün itibariyle toplam üye sayısı: 22993 müş...
ama forumlara yazanlar belli,toplasan 200 kişi yok,kimi insanlar surekli giriş yapsa bile forumlara hiç mesaj yazmamış ya da 1 - 2 tane yazmış.
Sonuç olarak bizim bu siteye üye olma amacımız bizler gibi kendi ya da başka şehir/ülkelerdeki üni.lerdeki arkadaşlarla tanışmak,geyik yapmak,görüş bildirmek,tartışmak(yapıcı tartışma),yeniliklerden,güzel,edebi,sanatsal,siyasi,teknolojik vb gelişmelerden birbirimizi haberdar etmek,farklı bakış açısı kazanmak,kazandırmak,organizasyonlar düzenleyip tanışmak,kaynaşmak,eğlenmek değil mi??
Ama bi bakıyoruz online oldugumuzda alakasız insanlardan alakasız,asılma mesajları...ki kişiyi ne forumlardan taniyoruz ne de ipuçlarından ne de buluşmalardan...kişinin profiline baktığımızda da dekolteli,işveli,cartlı curtlu resimleri,bi sexi olma kaygısı(ya isterlerse çıplak resimlerini koysunlar,sorun o değil)..ama yolladığı mesajlar 0 ya da 1...
hele bayan ortakantli arkadaşladan duyuyorum,onların hali benimkinden de beter,her sabah farkli bi sürü abazayla karşılaşmak,selam tanışalım mı,çok güzelsin tanışalım mı,tanrının bitirme tezisi misin ... vb tarzı ilk mesajlar... yonja gibi değil mi??
aslına bakarsanız evet biz ünlüyüz,forumlarda yazarak,ipuçları açarak/ipuçlarına yazarak,aktivitelere katılarak bugün itibari ile 22993 kişi tarafından az ya da çok tanınıyoruz...
ee ünlü olmak zor zanaat,asılma mesajlarıyla,abazalarla yaşamayı öğrenmeliyiz ...
paylaşmak istedim .... mephisto
(7) 5 Eylül 2007 16:11
zuğaşi_berepe
forum her kapıyı açar ... ö.m ye ne gerek var ;)
5 Eylül 2007 16:17
hightower
pohahha war ööleleri hakkaten..sadece slm yazıor bazıları hehehe...
5 Eylül 2007 16:20
soulreaver
Ortakantin`in Kotama Yaptıkları...*
*Forumlarda Takılmak Bu Olsa Gerek...**
(5) 5 Eylül 2007 16:22
hightower
ama bana az oluo..bni beenmiorlar sanırım :P
olanlar da rahatsız etmio eheh sapıkım bn sanırım :)
5 Eylül 2007 16:25
**mephisto** ®
olsun yaw,ummadiim hatta cok deer verdiim insanlar bile artik bana mephisto diye hitap etmeye basladi.
ayrica kantindeki ilk ve bildigim kadariyla tek original mephisto benim =))
ama harbi kizlarin isi zor,cok yakin ark.ma tavsiye etmistim siteyi,kiz 1 haftada kapatti hesabini :s
once ayarlardan hep offlinei iaretledi,sora yalnzca ark.lar goreblri ama buna ragmen tek avatari gozukmesine ragmen ne kadar nseviyesiz mesajlar gelmisti...
5 Eylül 2007 16:25
daisy=) 'pomegranate
ya ''koş abi o sitede ne kızlar var'' diip arkadaş tavsiyesiyle gelenler de vardr die dşünmüo diilim msjlardan...
5 Eylül 2007 16:27
daisy=) 'pomegranate
her msj atan yüzünden üyeliğini iptal ederse bu kızlar o zamn o mj atan arkadaşların istediği olur...bana msj atsınlar.ben üyeliğimi iptal ediim!!var mı bööle şey ya...hiç birini iplemicek,okumadan silicek msjları....eğer gerçekten bu sitede olmaksa amacı...
mephisto ® demis ki:
olsun yaw,ummadiim hatta cok deer verdiim insanlar bile artik bana mephisto diye hitap etmeye basladi.
ayrica kantindeki ilk ve bildigim kadariyla tek original mephisto benim =))
ama harbi kizlarin isi zor,cok yakin ark.ma tavsiye etmistim siteyi,kiz 1 haftada kapatti hesabini :s
once ayarlardan hep offlinei iaretledi,sora yalnzca ark.lar goreblri ama buna ragmen tek avatari gozukmesine ragmen ne kadar nseviyesiz mesajlar gelmisti...
5 Eylül 2007 16:28
**mephisto** ®
blacktears demis ki:
ben artık bu tip insanların bu işi hobi edindiklerini düşünüyorum..
yani sırf akşamları srtess atmak için kantine girip ona buna salça oluyolar bence..
aksi taktirde bunun açıklamasına kendime yapamıyorum..
ya bi cok olta atiyorlar,kendileri gibi sazan bekliyorlar.aklima korler sagirlar birbirlerini agirlar sozu geldi.
bence elbette sitede onlar gibi olanlar da var ve bi seklde birbrlerni bulurlar,
benm forumlarda yazan degerli ark.larm o abazlara tenezzul bile etmezler...
5 Eylül 2007 16:29
baş rahip
kantin için soyunmak istiyorum....:)
san'atsal bir şeyler yapmalı bı iş böyle olmayacak....
daisy=) kaidena demis ki ;
her msj atan yüzünden üyeliğini iptal ederse bu kızlar o zamn o mj atan arkadaşların istediği olur...bana msj atsınlar.ben üyeliğimi iptal ediim!!var mı bööle şey ya...hiç birini iplemicek,okumadan silicek msjları....eğer gerçekten bu sitede olmaksa amacı...
ya guzel soylemisin de canm ark.m erkek arkadasiylayken giris yapio,cocuk da bi kac kez bunnari gorunce (ozellikle belli tipler surekli israrli mesajlari vb ) yaw ne isin var vb diince kiz da mecburen kapatti hesabni.
bu bi gercek ki ortakantin bagimlilik yapio ama brz sure gerekio,yoksa haklisin,biz hatta ozellkle dier bayan ark.lar nasi burda,hala hesaplarini kapatmamislar...
ya guzel soylemisin de canm ark.m erkek arkadasiylayken giris yapio,cocuk da bi kac kez bunnari gorunce (ozellikle belli tipler surekli israrli mesajlari vb ) yaw ne isin var vb diince kiz da mecburen kapatti hesabni.
bu bi gercek ki ortakantin bagimlilik yapio ama brz sure gerekio,yoksa haklisin,biz hatta ozellkle dier bayan ark.lar nasi burda,hala hesaplarini kapatmamislar...
gerçi eminm b...kunu çıkaran tipler illa ki vardr mesjlara da bağlı ama...haklı olabilir arkadaş yaşamakta lazım=D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14067
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!