ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Yeni Türk Tüfeği
yeni turk tufek
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sprue
sprue
Hedefi bir kilometrelik mesafeden vurabilen Türk keskin nişancı tüfeği üretildi. Testleri başarı ile geçer sniper tüfeği, kendi sınıfında dünyanın en hafif keskin nişancı silahı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) milli silah konsepti çerçevesinde geliştirilen 5 prototip keskin nişancı tüfeği, geçtiğimiz günlerde askeri uzmanlar tarafından test edildi. Prototipler, denemelerde son derece başarılı bulundu. Silahla bir kilometre mesafede tabak büyüklüğündeki hedefler başarıyla vuruldu. Üreteci Kalekalıp firması, silaha tipini ve mermi kalibresini anlatan KNT-308 kod adını verdi, ancak başarısını anlatacak isim bulamadı.

TSK’nın konseptinden yola çıkıldığını, ancak üretim için teklif gelmeden harekete geçtiklerini belirten Kalekalıp firması Ürün Geliştirme Müdürü Melih Han Bilgin, Proaktif davrandık, sektörün rekabete açılması için bir hamle yaptık diye konuştu. Milli Savunma Bakanlığı’ndan prototip üretimi için izin alınarak geliştirilen beş kilo 35 gram ağırlığındaki tüfek kendi sınıfında dünyanın en hafif keskin nişancı tüfeği olma özelliğini taşıyor. Silahın, kısa sürede atışa hazır olabilmesi nedeniyle benzerlerinden çok daha üstün olduğu belirtiliyor.

~ 368 gün   mesajın adresini al  

cinmax
cinmax
evet askere gittigimizde elimize bi tüfek verdiler ikinci dünya savaşından kalma m1 ler. cok fazla call of duty oynadıgımdan dolayı alışkındım galiba o tüfege :) 6 da 6 vurmuştum hedefi. mesela aynı hedefleri g3 le vuramamıştım
konuyla ne alaka diyeceksin aklıma geldi yazdım :)

tebessümüklü-t & t
tebessümüklü-t & t
hayırlara vesile olsun .. düğünlerde komşu köylerden ölenlerin ailelerine şimdiden baş sağlığı dilerim..
 1   ~ 368 gün   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
açıklaman çok saçma olmamış mı?
o sniper i elaleme satacak değiller herhalde?
TSK bir de howitzer yapmıştı.. o da süper bi alet

exodussian
exodussian
evet howitzer süper ötesi idi gurur duydumdu , hatta link verelim

exodussian
exodussian

-glycerine-
-glycerine-
süper,kendimiz ürettiğimiz sürece alkışlarım.

chillipepper
chillipepper
sat timleri için ithal edilen sniper tüfeklerini duyunca daha epey bir geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum bizim tüfeğimizin...kaldı ki, sat timlerindeki sniper tüfeklerinin 2-2.5 km menzilden nokta atışı yapabilme yeteneğine sahip olduğunu duymuştum...bir sat askerinin boyu kadar da vardı sanırsam bir resimde gördüğüm kadarıyla :S

neocan
neocan
helal olsun ürütelim tabii...

exodussian
exodussian

biz topu tüfeği yeni icad edelim , 1943-45 arası alman üretim ME - 262 , bide buna bakalım

darth varyok©
darth varyok©
hitler döneminde almanya dünyanın en üretken ülkelerinden biri olmuştur, bu su götürmez bi gerçektir. adamların silahları da iyi oluyo yani sonuçta.

exodussian demis ki:

biz topu tüfeği yeni icad edelim , 1943-45 arası alman üretim ME - 262 , bide buna bakalım

bu arada o alman silahlarını call of dutyde falan ben de çok kullanırdım :D

exodussian
exodussian
kar 98 felan :P , valla bi ortakantin call of duty aktivitesi yapsak adeks te

godmode
godmode
yeni silahımıza alternatif ismiler..

mıhlar

chillipepper
chillipepper
güzel isimler bulunabilir tabii ki :)) mesela kancıkavlar olabilir...

hayda.bre
hayda.bre
Call Of Duty 2 bir ara buluşup oynayalım yahuu :)

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008