ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  foton kuşağı
degisim dna foton kusagi
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

moviebiker
moviebiker
son bi kaç başlıkta 2012 ile ilgili senaryolar okudum.bende farklı bi görüş paylaşayım dedim.buyurun buradan veriyorum adres.copy paste yapmak boşuna yer kaybı.okumak isteyen şu adresten ulaşabilir.

http://www.indigodergisi.com/didem_foton_11.htm

bu arada okuduğum ya da bildiklerim arasında olmasını en çok istediğim budur :)
~ 369 gün   mesajın adresini al  

diela
diela
saçma gibi sanki biraz 0_o

baş rahip
baş rahip
başka kıyamet alametleri de var....discovery de bi ara izlemiştim...dünyanın dönen merkez küresinin bi dönem duracağı bu sebeble manyetik alan değişimi olacağını söylemişlerdi...pusulalar bu olaydan sonra kuzey yerine güneyi gösterecekmiş....foton olayı da buna benziyor gibi...ama canlıların değişim göstermesi fikri ilginç...

moviebiker
moviebiker
evet.zaten birsürü karşı fikir var.ama olsun yine de yaşamın devam edeceğini söylüyor :)

diela demis ki:

saçma gibi sanki biraz 0_o

kretzsche
kretzsche
oha acayip enteresan bir şey hiç duymamıştım. şöyle dünyanın yazgısı bir anda değişse de günümüz dünyasında hiçbir etkisi olmayan siliki bireyler olarak biraz aksiyon görsek

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
ürkütücü..

esra göksel
esra göksel
merak etme amerika cekirdege gonderir bi dene gemi patlatir bi kacta sehit verir kahraman olur
bknz. core

hiroshima mon amour demis ki:

başka kıyamet alametleri de var....discovery de bi ara izlemiştim...dünyanın dönen merkez küresinin bi dönem duracağı bu sebeble manyetik alan değişimi olacağını söylemişlerdi...pusulalar bu olaydan sonra kuzey yerine güneyi gösterecekmiş....foton olayı da buna benziyor gibi...ama canlıların değişim göstermesi fikri ilginç...

.pandora
.pandora
evet daha onceden de bır cok ınsandan 2012 sendoromunda 6 gun karanlık kalınacagı ve bunun olumsuz getırılerı (kaos) hakkında duyumlar almıstım ama 5.boyuta geçiş mi? efendim..

neocan
neocan
5. boyut olayı hariç, fena hikaye değil...

ufoozgur
ufoozgur
Öncelikle foton'un anlamına bakalım. Parçacık teorisine göre ışık da bir parçacıktır. Işık fotonlardan oluşur. Foton kuşağı? Şu an zaten Güneş'ten gelen foton yağmuru altında kalmaktayız. Başka türlü ısınamazdık birbirimizi göremezdik. Sanırım bu da o new age zırvalarından biri.

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008