| |
like.no.other
|
sizce yurt mu ev mi? hangisinde kalıyorsunuz? memnunmusunuz? yasadığınız ortamda yapmak isteyipte yapamadıklarınız?
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
jülss..
|
ev kesinlikle.. istediğin herşeyi yapabiliosun..bi arkadaşın geldiğinde nerde kalsak die düşünmüosun.. eşyaları nasıl sığdırırım die bir tasan olmuyo..
ama yurdun da çok iyi yönleri varmış ki bunu eve çıktıktan sonra anladım.. hergün temizlenmesi, fatura derdinin olmamadı gibi..
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
murat
|
iki yıll yurtta kalmış biri olarak kesinlikle ev derim
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
like.no.other
|
ya ikisininde iy ve köyü yönleri var ama benim okulum dag basında etrafında ev yok mecburen kampüste yurttta kalıyosun tamam yurt çok güzel ama ders çalişilmiyo bea
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
jülss..
|
eğer ders çalışırken ilgin çok çabuk dağılabiliosa yurt yaşamı cidden çok zor.. ben alışamamıştım.. günlerim gecelerime karışmıştı derler ya işte aynen öle bi durum oluşmuştu.. ama yurtta da çok eğlenceli vakit geçebiliyo.. öğrenci olduğunu hissediosun.. ev biraz daha farklı bu açıdan.. daha fazla sorumluluk oluyo üzerinde ister istemez..
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
like.no.other
|
ya gülsü haklısın tek sorunum ders çalişamamak olanak çok olunca ders çalişamıyo insan ama mecburen çalişmak lazım :)
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
murat
|
Ev de bence yanlız yaşamak en güzeli her ne kdr ykn arkadaşlanızla da kalsanız da sorun çıkıyor
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
like.no.other
|
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
palali
|
ev ev ev. 1 sene yurtta 3 sene evde kaldım evin rahatını hiçbirşeye değişmem. problem çıktığı görüşünede katılmıyorum yani en azından genelleme yapılmamalı biz en ufak bi problem yaşamadık olay herkesin sorumluluğunu bilmesinde eğer herkes üzerine düşeni yapar ve kurallar baştan konursa evin rahatını hiçbirşeye değişmem.
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
neontom
|
yalniz yasamak en güzeli olsa gerek..
bi evde gayet alakasiz(eve tasindiktan sonra tanistigim) 3 kisiyle yasiyorum..
bazen iyi bazen de ööehh!
yalniz yasamaya param yetmez.
yurdun beraber yasanilan evden bi farki yok burda, ama tuvalet-banyo olarak ev kadar rahat degil tabii ki.
parasi olan yalniz yasasin, ha ailesi yakinda olan zaten hic evden ayrilmasin!
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
ayşı
|
yurttan cok sevimli iste.okulun icinde herseyin elinin altında.istedigin zaman istedigin insanı gor.ev cok sorumluluk istio ya
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
atalay
|
bu forum önceden açilmisti sanirim. ama acmisiniz yine de yazalim.
bir yerde ilk senense ve tandiigin kimse yoksa tabiki yurt. ama alistysan ve arkadaslarinla ozgurce gorusemiyosan, eglenmek istiyosan, basinin caresine bakmak istiyorsan yyani hayat icin ev
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
mert
|
walla ailemle kalıyorum..amma welakin ayrı evde,okula yakın bi semtte kalmayı tercih ederdim..kısmetse master a..:)
|
|
~ 986 gün
|
|
| |
abbas
|
beyler ev diger msgları okumadm sadece baslığa gore msg yazıyorum... evdir istediğin insan gelir kalır istedigin insan gelmez kimle muhattap olcağın bellidir kimseye hesap vermessin ev sahibi dışında (o da ayın 15inden 15ine :) ) sonra kendine has odan vardır bi dezavantajı vardır o da fatura bi de bulaşık onu da arkadaşların el birliğiyle yardm kampanyası duzenleyerek hallederler
|
|
~ 985 gün
|
|
| |
lagrima
|
ooof hep aynı insanları ve yüzlerce aynı suratı,tribi çekmek çok sıkıcı olsa gerek..
Gülbin seni bilmem ama kaçtığın tek şey sorumluluksa..kaç kendin de be güzelim!!
|
|
~ 985 gün
|
|
| |