her okuldaki gibi bizim okuldaki ennnn .... hoca da dincimisdii. her derste kırılıp geçerdi sınıfff. gürültünün kaynaını ögrenme biçimi şu sözdü. aynen aktarıorum: hangi eşşekk pabucuu agızlı oglumm çıkarıoo o sesi:)))
11 Temmuz 2007 02:50
pngen
matematikçimiz vardı lisede paralel e parelel derdi sinir olurdumm bide oğluuuummm diye seslenirdi kızarken ben senin oğlun muyum ya alla alla
11 Temmuz 2007 02:55
matters.iz
Hocam önümüzdeki ders beyin fırtınası yapalım
Peki kızım yaparız ama sen haftaya izinlisin..beyin fırtınası yapman için beynin olması lazım..::P
11 Temmuz 2007 12:28
mutedil dalgalı
orta okuldaki müdür muavini şükrü karaca: serseri bak baaam bana. ingilişciye niden çalışmıyon. aklın derdin soytarılık. bubaaağı çağırıyın nı?
11 Temmuz 2007 18:23
jacobien
orta sonda coğrafya hocamız vardı babayit bi adamdı bigün cok sinirlenmiş bize nası bagırdı kıpkırmızı kesildi bagırmaktan ama inanamazssınız biz hiç bişi duymadık :)) öle bi adamdan insan aslan kükremesi gibi ses bekliyo adamın hiç sesi çıkmamıstı adam bagırdıkca biz yarılmıstık:)))
12 Temmuz 2007 11:30
aysegull
almanca dilbilgisi hocamız: kağıtlarınız kırmızı domates tarlası gibi!!!...
bi tane daha..:)
''bayan amcanın çocuğuna 'kusinen' denir'' canım benim ya..:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/140
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!