| |
luca leotardo
|
Kahramanmaras Cukurova Elektrik Anadolu Lisesi orta 3 teyim galba ya da orta 2 edebiyat dersi hoca Mustafa K.
Derste bir konuyu(evliya celebi) kitaptan okuyarak anlatan hocanin on sirasinda 2 kisi cami bir acip bir kapamaktadirlar. Isi iyice geyige vurmuslardir.
Tam o anda hoca(h) kitabi kapatir ve:
H - siz ikiniz kalkin ayaga der.
Bunu duyan pyjamus ve arkadasi ayaga kalkar tahtaya cikarlar.
Hoca yanlarina gelir once pyjamusa :
H - Ne anlatiyodum ben der.
Pyjmaus dersi dinlemektedir en azindan on sirada olmanin verdigi kulak doygunlugu ile:
P= "Evliya celebiyi hocam" seklinde direk cevap verir ve en buyuk hatayi yapar,
O cevabi alan hoca pyjamusa
H- "Al sana evliya Celebi" dedikten sora elinin tersi ile bir cakar, pyjamus cidden yildizlari gorur. Daha sora gardini alir ama bir kere sopayi yemistir. Pyjamusla tahtaya kalkan arkadasi ise durumdan vazife cikarip coktan gardini almistir:))
|
|
~ 565 gün
|
|
| |
ufoozgur
|
lisedeki din hocam:
-otür yerine. 11-21 alıyürsün!
bugün hala düşünürüm neden 11 eksi 21 alıyordu o çocuk. neden 11 ve 21 ve neden direk 11-21=-10 almıyordu ve neden eksi bir puan alıyordu bu puan nasıl değerlendirilcekti? hayatın anlamı neydi? ben kimdim?
|
|
~ 565 gün
|
|
| |
armin
|
Psikopat matematik hocası Muammer.
-Burda böyle artizlik yapmak kolay ama dışarıda...(4 sn sessizlik) taaakk! işkembeni dökerler!
Ulan öğrenci adama böyle bağrılır mı? Gerizekalı mıdır nedir?
|
|
~ 565 gün
|
|
| |
armin
|
Ortaokulda türkçe hocası derste çok konuşulduğu zaman "G.tünüzle mi dinliyorsunuz lan dersi?" diye bağırırdı :S
|
|
~ 565 gün
|
|
| |
armin
|
Yine psikopat muammer...
-Çocuğun anası babası gelmiş bana çocuğum haklı diyor. Neden ananı babanı gönderiyorsun, onlarlada tartışırım, kapışırım ama....
sinirlerim bozuluyor, ne gerizekalı adam bu...
|
|
~ 565 gün
|
|
| |
dio é amore
|
Bugünkü dersten bi kesit...
Ders fizik konu elektrik alan..
Hoca formül çıkarıyo...Sınıfa sorar:
-Bundan sonra ne yapalım..
ögrenci cevaplar:
-Limit alalım hocam..!!
Hoca espri yapmaya çalışır:
-Bence sana karşı taraftan(Gümüş) bi simit alalım..!!
Tabi bu espriye de bi tek bizim mal hoca bora alkan güler =)
|
|
~ 563 gün
|
|
| |
hayalperest
|
|
|
~ 563 gün
|
|
| |
valderrama
|
ders:power electronic circuits dersi veren: Özgür Üstün
ön sıralarda bi kız kafayı koyup uyumaktadır ders anlatılırken.Özgür hoca kızın yanına gelir,omzunu hafifce dürter ve: "evladım,kalk yerine yat"
|
|
~ 562 gün
|
|
| |
blue_smyrna
|
İzmir, Özdemir Dersanesi, sene 1997-98, ders Coğrafya, efsane kişilik Kerim Bey....
Test sorusunun cevabını verir bi kız arkadaşımız(cevap yanlıştır) Kerim Hoca'nın cümlesi: -sen bu cevabı neye dayanarak söylüyorsun..!
Kız arkadaşımızdan o günden sonra haber alınamamıştır :)
|
|
~ 562 gün
|
|
| |
buchenwald_1943
|
anıttepe lisesi matematik hocası hüseyin toper:bizim malatyalılar sapanla uçak düşürürler..
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
top bizi sevmedi
|
|
|
1 ~ 560 gün
|
|
| |
ufo gorn masum köylü
|
süpermiş yaww:D
damla demis ki:
cumhuriyet lisesinden bi hoca..türkiyenin nası yozlaştını görün:):)):
(kimya hcası suyu anltırken) Kurban oduğum Allahım yaradanımız nası olduysa bu oksijenle hidrojeni birleştirip yarada kurban olduğum H2o yu yaratmış
(snıf)nası yaneeee?????
|
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
mor menekşe
|
bahçelievler lisesindeyken bir matematik hocamız vardı.
onun dersine girdiğimde kendimi kimya dersinde hissederdim.
çünkü her cümlesinin başında 'normal şartlarda...'diye başlardı..
bende en sonunda dayanamayıp,''hayır oda koşullarında..''deyip hocanın taktığı bir öğrenci olmuştum...,
matematiği doğru anlatsaydı belki daha güzel şeyler olurdu.koca okulda dönem boyunca konuyu yanlış anlattığını müdüre ve okula ispatladığımda ''normal şartlarda bu böle olamazz!! ''demesi hala hatırımda...
üniversite 1 deyim..ders fizik..halada alttan alıyorum..yeşil tahtaya yeşil tebeşirle yazınca hoca sınıfta isyan çıkar..'hocam görmüyoruz''derler.
hoca da: 'görmüyorsanız hayal edin'' deyince...
artık fiziği hep hayallerde anlamaya çalışıyorum..evet hayallerde..hala geçemiyorum:)))
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
slcn
|
"kıııızıııımmm kıııızıııııımm dinlemiosunuuz...!!!!! canınız çook yanaacak..."
derdii bi öss ye hazırlanırken "bal" dan matematik hocamız:o)
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
ivy
|
bursa-uhal...saygıdeğer geometri hocamız cemal şirinden unutlmaz replik...sınawdan şikayetçi olan bizler hayıflanıyoruz hocam yapmayın etmeyin..bunlardan sormayın nasıl yapıcaz fln die..adam noktayı koydu tabii..
sızlanmayın..tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksiniz...
:S biz dumurrr
ünide de matematik hojamız azeridir biraz...kadın delta diemezdi delirtirdi bizi..bi de soru soruş tarzı garipti...
integrel kök içinde 2x+2 olacak ne?
|
|
~ 557 gün
|
|
| |