| |
dagdelen
|
hoca sınavda yururken kapıya çarptı sonra elını basının hızasından kapıya koyup uzamısmıyım ne ya demıstı
|
|
~ 579 gün
|
|
| |
aysdnz
|
nesrin yavaş/ ege üni./ amerikan kültürü ve edebiyatı:
"are you absent minded?"
bilenler bilir... nesrin hoca bir efsanedir.
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
sultana (yolgezer)
|
kadıköy 50. yıl tahran lisesinin eşsiz müdürü Osman Nuri Alpkılıç ise ayrı bi efsanedir, hayatımızın 3 ila 4 yıl kadarını işgal etmiş bu zevzekten inciler; (herşeyi sıcak sıcak hatırlamadıımdan ekşiden yararlanıcam, kusura bakmayın)
-şortla beden dersine çıkan bir öğrenciye, bahçenin ortasında bağıra bağıra ibne demiş saygıdeğer, izzetli, muazzez insan.
-incilerden biri de , okulun çeşitli yerlerine kamera taktırmıştı bu. erkekler tuvaletinin içine, koridorlara falan
-en mesur sozcukleri sirpinti,surpuntu,zibidi ve sirseridir.
-ayrıca ; senin ağzına bir vururum ölürsün ve senin dizine bir vururum belin kırılır .
-ters bakıs atarsan yer kayırmadan cata pata dover,cok pis azarlar,rezil eder adamı..
hatta ben çok net hatırlıyorum, bir gün istiklal marşı sırasında kıpraşan bir öğrenciyi marş sonrasında bütün okulun önünde bahçede tekmeleyerek dövmüş, orospu çocuğu seni, sirseriii diye bağırmıştı :)))
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
dr_infernal
|
bir kez programlanabilir entegreleri anlatana hoca yanlış bi program yazmış tahtaya ve sonrasında gelişen olaylar:
-işte bu hatalı bi program. bunları boole yanlış programlarsan ALIRSIN ELİNE O ENTEGREYİ.
-aynı hoca soruyu cozerken hata yapıo ve aynen sözü : naaptık lan biz.!!!
|
|
~ 575 gün
|
|
| |
palali
|
Sakarya Ünv. T.E.F. Fizik dersi;
dersten kalmış sınıfın en haylaz 5lisi olarak alt sınıflarla birlikte fakültenin en sıkıcı hocasıyla dönemin ilk dersine girmişiz. hepimiz devam zorunluluğu olmamasını beklerken osman hocamız hayır illa derse gireceksiniz diye tutturmuş eyvallah demişiz en arka sıralara kurulmuşuz birimiz cep telefonuyla mesajlaşmakta, birimiz kitap okumakta birimiz kızları kesmekte bendenizde uyumaktayım. hocanın dürtüklemesiyle uyanıyorum oğlum diyor hocamız bak ne nohut ekersen nohut pirinç ekersen pirinç biçersin. geçen sene rüzgar ekmiştin şimdi burdasın bu sene ne biçeceksin?
bendeniz; nadasa bıraktım bu sene hocam.
sınıf yerlerde ve osman hocamızın birkaç dakika sessizce gülüşmelerin bitmesini beklerken bana b.k geçersin bu sene anlamındaki bakışı. sonrasında istediğimiz cümleler dökülüverdi ağzından: dersi ikinci ve daha fazla kez alanlar devam zorunluluğunuz yoktur.
bendeniz: hah şöyle be hocam illa laf yemenizmi lazımdı yani deme gafletinde bulundum ve 4. sınıfın yaz okuluna zor zahmet geçebildim dersten.
|
|
~ 575 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
1- asistan arkadaşa sordu nerelisin ? arkadaş burdur dedi, asistan yüzünde pis bir gülümsemeyle burdur neyi boldur diye sordu arkadaşın cevabı hızlı ve netdi asistanı boldur
(lafın orjinali bilmeyenler için burdur ..mı dötü boldur )
-kafkas üni. vet.fak biyokimya dersi
|
|
~ 575 gün
|
|
| |
sultana (yolgezer)
|
|
|
~ 574 gün
|
|
| |
elif*
|
juryden 2 gun once bı hocamız (kendısı yabancı ve mr herbert beyydır) aynen sunu dedı
juryde bız otururken goz sevıyemız sızın belınız ve poponuz hızaında oluyo bunu hepınız farkındasınız dımı ?( juryde bız ayakta panoda yaptıklarımızı anlatır onlarda oturur kahvelerını yudumlarken salyaları damlaya damlaya ne soleemde onu rezıl etsem dıe dusunurler) hepbırlıkte evettttttttttttttttttt dıe bı ses cıkar studyodan..tamam ozaman ben kımsenın poposunu belını ızlemek zorunda degılım oyuzden belı acık seyler gıymeyın gozum kayıyo bısı dınleyemıorum :) dıyıp guler !! bay sapık!!!
|
|
~ 574 gün
|
|
| |
frucita
|
'hiçbiriniz birbirinizden daha az gerizekalı değilsiniz' bunu diyen müdür yardımcımızdı:)
|
|
~ 574 gün
|
|
| |
d_u_d_e
|
efsanevi lisedeki kimya hocamız: yasemincim bu sene seni odtü tıpta görmek istiyorum!
yasemin:ıı şeyy :S
sınıff: nasıl yani:S
|
|
~ 573 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
kız öğrenci:hocam sizin 68 kuşağı....
hoca: ben 68le ilgilenmedim daha çok 69la ilgilendim:))
|
|
~ 573 gün
|
|
| |
i_cyberg
|
bizim buselda ki hocanın cümlesi.bizi make-up dersi için iknaya çalışıyo arkadaşalar bu sizin için çok golden bi opportunity yaaani.
|
|
~ 573 gün
|
|
| |
takma isismi
|
lısede
hoca tahtaya zeynep cok guzelsın yazdı
sonra'Ç' yı sıldı zeynep bok guselsın yazdı.. sonrada bırr harften bısey olmas demeyın dedı. bu arada zeynep bı hrf yanlıslıgı yapmıs we ayakta hocayı dınlıyodu..
|
|
~ 567 gün
|
|
| |
silmarilll
|
lise müdürümüz: içinizde kendini bilmeyenler var,onlar kendini bilirler
tarihçimizse ekonomi diemiyordu bizde inadına söyletirdik ona'' ekönömi''
hocayla alakalı değil ama bunlarda komik,bigün dersin ortasında çığlık atmıştım hoca noldu dedi bende'' .... saçıma bastı''dedim
bide bide,bendeniz küçüklüğümden beri k ve s harflerinin yerini değiştiririm,dikkat etmezsem söyleyemiyorum,bi gün derste kiss dicektim......diyemedim
|
|
~ 567 gün
|
|
| |
ayaz26
|
''gonuşman la bebeler'' derdi
|
|
~ 566 gün