üni.1 de kimya dersi :
hoca üşüyerek titreyen ögrencisine sorar
-evladım nerelisin sen ?
-mersinliyim ve hiç kar görmedim hocam
-ee mersinden ankaraya gelenler karı görmemiştir nerde görcek? haklısın evladım
sınıfta bi dumur ... hocada bi durgunluk sora herkes birden koptu hocada dayanamadı o da katılmıştı gülmekten:))
19 Ekim 2006 01:21
|||||
derste çocuun biri ikinci öğretim olduğunu belirtmek için yoklama yapılırken
hocam ben G'yim der.
hocada cinsel tercihleri açıklama yeri diil burası der.
hehehehheheheh
119 Ekim 2006 01:30
denias
Bir derste konu iran-ırak-arabistan ekonomisinden açılır ve hocanın yaratılıcılığı ile arap uzuvlarına kadar gelir.En onde-günlük hayatında tesettürlü olan bir bayan-biraz dinledikten sonra dayanamayıp ,topuklarını yere vurarak dersi terk eder.Tam kapıdan çıkarken:
HOCA=BU saatte arabistana uçak yoktur cnm..............
219 Ekim 2006 01:34
hiyelkar
valla lisedeki geometri hocasının adı imdat kurt'tu. nası bi zihniyetle çocuğuna bu isim verilir, o anne baba çok mu geyiktir çözememiştik. işin ilginç yanı, bu hoca konuşmayı da öğrenmeden üniversiteden mezun olabilmiş bi şahıstı.e hoca böle olunca sınıfta geyiğe sarıyodu tabi :) default cevabı da şuydu : biz o kadar anfilerde okuduk bi sinek bile vızıldamazdı bizim zamanımızda.. e millet zaten adına gülüyo, bi de başlarlardı imdat vız vız vız die...
119 Ekim 2006 02:06
şehsuvar
Berrak yeter artık neden gülüyosun..!
Ben gülmüyorum hojam..yüzüm bölee...:(
Şeyma hocammm..sen kabataşdan gelmiş geçmiş en ii hocasın..nur içinde yat..
19 Ekim 2006 02:09
paranoyak
lisede efsane matematik hocamdan bir anı:
öğrencinin biri bir soru sorar(bu öğrenci bir ortakantin uyesidir).
-hocam surayı anlamadım.
sen bu soruyu niye sordun simdi bir amacın mı var?
-hayır hocam anlamadım.
kalk ispatla o zaman.....
19 Ekim 2006 14:11
fanfan
Bizim lisedeki biyoloji hocası 'substrat' sözcüğünü telaffuz edemiyordu. Bize bi keresinde ' Çocuklar ben bu kelimeyi söyleyemiyorum onun yerine süprat diyorum anlayıverin emi?' demişti.İşin ilginç yanı da kadının odtüyü birincilikle bitirmiş olmasıydı.Eh tabi aynı kadın zamanında show haber'e de çıkmış:)
19 Ekim 2006 21:56
**m€rw€**
bigun hiç unutmam turkceci geldi sınıfa klasık gunaydın fln dio..
-saol
-daa canlı!!
-saollll (hep bir agızdan!)
sora kuttttttttttttttttt die bi ses bi baktık kara tahta turkceccinin ustunde...
nese tum okl bizim sınıfa toplandı o sese tabi mudur yardımcısı fln da geldi peky bizim turkceci bu durumu nasıl acıklamıs olablir sizce??!!
-TAHTANIN SALLANDIGINI ANLADIM COCUKLARA DUSMESİN DİE KENDİMİ ALTINA ATTIM!!!!!
PUAHHAHAHAHAHAHAHAHA :)))))
19 Ekim 2006 22:01
|||||
ders dinamik
hoca
- oğlum ne konuşuosun elini çeksene ağzından
örenci
- ne konuşması hocam ben tırnak yiyorum
hehehehhehhe
119 Ekim 2006 23:18
-mertcan-
her dersi tartısarak kaynattıgımız sanat tarihinde, sadece onde oturan 3 kisinin dinlemekte oldugu yaslı arkeolog hocamız (yazık bu arada kadına be:)) artık delirtmenin son noktalarında kadınla dalga gecmelerimiz sonucu verdigi cvp:
-cocuklar, her ne kadar gostermesemde benim vucudumun ustunde bi kafa, kafamın icindede bi beyin var.. :))
once bi olum sessizligi olur 1 saniye.. sonra herkes yerdeee... :))
19 Ekim 2006 23:51
halid e.a.&
yer çeal:
istiklal marşı töreni.aylardan haziran.okulun son günleri.sıcak ve sıkıntının etkisiyle öğrencilerde bir kıpırdanma mırıldanma hali var.müdür yardımcısı ertuğrul k.:"susun lan.zaten hava sıcak.yanıyo gavur **ı gibi"
19 Ekim 2006 23:58
tuy-q...:)
yer:hual orta 3
hoca:Dalarrrrrrrrrrr kaç para o ayakkabılar????????
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/140
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.