| |
vay mr. andersen vay
|
yine bizim efnanevi tarih hocamız. adam felaket kusur eden bi insandı bizde bunu bildigimiz için onun uzerine giderdik. bi gun yılbası yaklasırken arkadasın biri hocam size yılbası için hediye aldık dedi. ne aldınız lan essek herifler diye sordu. arkadasta size kırmızı don aldık hocam dedi. tabi hocamkızda bombayı patlattı. lan pezevenk sen karıyı bul kırmızı donu bende alırım:))
|
|
1 ~ 785 gün
|
|
| |
fanfan
|
İsim vermicem ilerde aleyhime olabilr:))
Geçenlerde bi hocamız:
'Arkadaşlar Amerikanlara inanılmaz hayranlık duyuyorum. Zaten 5 sene Amerika'da kaldım müthiş insanlar hiç sizin gibi değiller yani. Bi de Amerikanların çok sevdiğim bi lafı vardır ki dersimde aynen uygulamanızı istiyorum:Co-operation brings graduation'
Bir öğrenci:
' Hocam o ne demek?Ben ing. bilmiyorum.'
'Eh tabi bilmezsen anlamazsın.Koopere olursan gracue olursun demek.'
|
|
~ 696 gün
|
|
| |
paranoyak
|
ankara fenin unutulmaz müdürü süleyman aksoy:
essek gibi calısacaksınız,köppek gibi calısacaksınız.....
|
|
1 ~ 695 gün
|
|
| |
bad religion
|
tabi ankara fen olunca doğaldır.. hep inekler varmış diyorlar doğru mu? bi giren piskopat olmadan çıkamıyormuş falan diolar bi de..
|
|
~ 695 gün
|
|
| |
paranoyak
|
efsane okul müdüründen bir inci daha:
yavrumm telefonunu kapattt!istiklal marsı calacak!!!
(calan telefon kendi telefonudur)
|
|
~ 695 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
tarih hocamızın ders anlatışıı bayardı bizi yaa yokk reşat mehmedAttaürke bunu dediAtatürktee ona şöle şöle cwp werdiii.... llerle kurduğu cümlelerleee bi ders anlatışı war kii sanki adam daa ordaydıı:S
bi dee ünlüü onnnçüünnnnn dieee bi lafı warkiii onun için diemiooo ya:))))
|
|
~ 690 gün
|
|
| |
maverick
|
üni.1 de kimya dersi :
hoca üşüyerek titreyen ögrencisine sorar
-evladım nerelisin sen ?
-mersinliyim ve hiç kar görmedim hocam
-ee mersinden ankaraya gelenler karı görmemiştir nerde görcek? haklısın evladım
sınıfta bi dumur ... hocada bi durgunluk sora herkes birden koptu hocada dayanamadı o da katılmıştı gülmekten:))
|
|
~ 689 gün
|
|
| |
|||||
|
derste çocuun biri ikinci öğretim olduğunu belirtmek için yoklama yapılırken
hocam ben G'yim der.
hocada cinsel tercihleri açıklama yeri diil burası der.
hehehehheheheh
|
|
1 ~ 689 gün
|
|
| |
denias
|
Bir derste konu iran-ırak-arabistan ekonomisinden açılır ve hocanın yaratılıcılığı ile arap uzuvlarına kadar gelir.En onde-günlük hayatında tesettürlü olan bir bayan-biraz dinledikten sonra dayanamayıp ,topuklarını yere vurarak dersi terk eder.Tam kapıdan çıkarken:
HOCA=BU saatte arabistana uçak yoktur cnm..............
|
|
2 ~ 689 gün
|
|
| |
hiyelkar
|
valla lisedeki geometri hocasının adı imdat kurt'tu. nası bi zihniyetle çocuğuna bu isim verilir, o anne baba çok mu geyiktir çözememiştik. işin ilginç yanı, bu hoca konuşmayı da öğrenmeden üniversiteden mezun olabilmiş bi şahıstı.e hoca böle olunca sınıfta geyiğe sarıyodu tabi :) default cevabı da şuydu : biz o kadar anfilerde okuduk bi sinek bile vızıldamazdı bizim zamanımızda.. e millet zaten adına gülüyo, bi de başlarlardı imdat vız vız vız die...
|
|
1 ~ 689 gün
|
|
| |
şehsuvar
|
Berrak yeter artık neden gülüyosun..!
Ben gülmüyorum hojam..yüzüm bölee...:(
Şeyma hocammm..sen kabataşdan gelmiş geçmiş en ii hocasın..nur içinde yat..
|
|
~ 689 gün
|
|
| |
paranoyak
|
lisede efsane matematik hocamdan bir anı:
öğrencinin biri bir soru sorar(bu öğrenci bir ortakantin uyesidir).
-hocam surayı anlamadım.
sen bu soruyu niye sordun simdi bir amacın mı var?
-hayır hocam anlamadım.
kalk ispatla o zaman.....
|
|
~ 689 gün
|
|
| |
fanfan
|
Bizim lisedeki biyoloji hocası 'substrat' sözcüğünü telaffuz edemiyordu. Bize bi keresinde ' Çocuklar ben bu kelimeyi söyleyemiyorum onun yerine süprat diyorum anlayıverin emi?' demişti.İşin ilginç yanı da kadının odtüyü birincilikle bitirmiş olmasıydı.Eh tabi aynı kadın zamanında show haber'e de çıkmış:)
|
|
~ 689 gün
|
|
| |
**m€rw€**
|
bigun hiç unutmam turkceci geldi sınıfa klasık gunaydın fln dio..
-saol
-daa canlı!!
-saollll (hep bir agızdan!)
sora kuttttttttttttttttt die bi ses bi baktık kara tahta turkceccinin ustunde...
nese tum okl bizim sınıfa toplandı o sese tabi mudur yardımcısı fln da geldi peky bizim turkceci bu durumu nasıl acıklamıs olablir sizce??!!
-TAHTANIN SALLANDIGINI ANLADIM COCUKLARA DUSMESİN DİE KENDİMİ ALTINA ATTIM!!!!!
PUAHHAHAHAHAHAHAHAHA :)))))
|
|
~ 689 gün
|
|
| |
|||||
|
ders dinamik
hoca
- oğlum ne konuşuosun elini çeksene ağzından