| |
üstteki
|
This is the case..
Fizik hocamızın her cümlesinin sonuna koyduğu konuşma tagı..
|
|
~ 907 gün
|
|
| |
moviebiker
|
mahmut hoca: ön bahçede top oynayormuşsunuz,oynatmam
sigara içiyormuşsunuz içirtmem...
böyle devam ediyordu.güzeldi...
|
|
~ 907 gün
|
|
| |
neonal
|
ISDFL Din dersi anahtar masaya bırakılır
Hoca: Bu anahtar niye düşüyo
Öğr: Yerçekimi var hocaaam
Hoca: Hayır
Başka öğr: Allah düşürüyo hocaaam
Hoca: Hayır
Bismillahirrahmanirrahim.
Edebiyat dersi
Öğrenci konik bi şekilde: Hocam bunu yapmak caiz midir?
Hoca: Caizn't yavrum
Hayııır ölmek istiyorum
Kafası iyi bir hoca okuldaki denemede sınıfa girip dur bakayım şu sorulara diye kızın önünden alır kitapçığını kız hocan ben nereden bakıcam deyince yanındaki arkadaşından bakarsın cevabını alır :D:D
Daha çok var da şimdilik bu kadar.
|
|
1 ~ 906 gün
|
|
| |
gregory house
|
kadikoy anadolu abdullah tunca namı deger apo : bigun yolda yuruyodum baktımkafama tugla dusuyo destuuuuuuuur dedim parçalara ayrıldı tugla...
|
|
2 ~ 906 gün
|
|
| |
gregory house
|
aynı hoca: sınıfta saçları açık bi şekilde oturan bi kızın arkasındaki çocuğa oğlum sen bu kızın saçlarından tahrik oldun git bi abdest al da gel
aynı hoca: sen şeytanın dolunden şekillenmişsin (bunu kızın birine diyo)
aynı hoca: evladım ben bi gün ormanda gidiyodum kar$ıma böyle it sürüsü gibi kurtlar çıktı 5 tane havladılar (nası ya?) bana imana gelin ulan itler dedim hepsi secde etti
aynı hoca: evladım aslında roketi ilk müslümanlar buldu ama yakıt olmadıından minare olarak kullandılar
aynı hoca: ilk okul orta okul lise hepsini 3 senede okudum
aynı hoca: kızım bugün kopya çeken yarın evlenince kocasını aldatır kötü kadın olur kötü yola düşer yapma bakiim
aynı hoca: yaa sıkıldım bi suru yere bakmaktan en iisi sizgidin eksisozlukte abdullah tunca yı aratın okuyun cok var cunku
|
|
2 ~ 906 gün
|
|
| |
gregory house
|
bunu yazmadanedemicem
aynı hoca:
"evladım şimdi siz yarın birgün öleceksiniz. cehennemin kapısına gideceksiniz. orda zebaniler size soracak 'siz 11-l'den değil misiniz' diye. 'evet' diyeceksiniz. 'sizin hocanız abdullah tunca değil miydi be kafirler' diyecekler. 'evet' diyeceksiniz. beni mahçup edeceksiniz zibidilere. akıllı uslu olun azcık evladım."
|
|
3 ~ 906 gün
|
|
| |
gregory house
|
bi tane daha aynı hoca: sus lan mutfak robotu
|
|
1 ~ 906 gün
|
|
| |
gregory house
|
başlı başına komikolan hocanın resmi de budur
http://www.kadikoyanadolulisesi.k12.tr/oncuweb/image/A.TUNCA.jpg
|
|
~ 906 gün
|
|
| |
bad religion
|
yer: ankara fen
öğrencilerine seslenen okul müdürü süleymanaksoy: cocuklar ankara fen lisesi olarak ilk 10a 100 kişi sokacağız!!
müdür yardımcısı ongan: okulumuzda 96 kişi var hocam....
|
|
5 ~ 906 gün
|
|
| |
joe_
|
Bilkent Hukuk, Eşya Hukuk dersi... Lale Sirmen
" Ankara Hukukun pencerelerini pimapen yaptırdım birinizde gelip bana teşekkür etmediniz "
|
|
~ 794 gün
|
|
| |
aytac
|
Boğazici Ekonomi, Prof Metin Balcı
Geline oyna demişler, yerim dar demiş.
O zaman tahtayı silelim :)
|
|
~ 794 gün
|
|
| |
ne alaaka
|
bzm de lisede bi kimyacı vardı bilgi fakiri.kök içinde 37 yi 36+1 olarak önce bi ayırdı güzelce sora da kök dışına 6+1 diye çıkardıktan sora =7 dedi..:S
|
|
~ 794 gün
|
|
| |