ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > unutulmaz hocalardan unutulmaz replikler...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  19  20  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 169 - 180

yaşlıkemik:)frgldrms
yaşlıkemik:)frgldrms
bizim lisedeki tarıhcımız de amerıkada yatısen urunlerı anlatırken patitiiiisss, domatiss gagkaooooo (kakao) yetişir derdi o kadar eglenırdıkki onun dersinde way be....
29 Temmuz 2008 12:28   mesajın adresini al  

zabaha kadar eğlence
zabaha kadar eğlence
üniversite birinci sınıf matematik bölümü ders lineer cebir.hoca öğrencilere hiç bakmadan dönmüş harıl harıl tahtaya yazı yazıyor yazdıklarını da aynen söyleyerek geçiyor...bende acemilik işte
-hocam anlamadım dedim
hoca döndü.
-alışırsın dedi.haklıymış alıştık
 1   29 Temmuz 2008 12:59   mesajın adresini al  

werwe
werwe
kendı dın hocam bı kere sısman bı arkadsım ayetı okuyamadı dıe ezbere o sayfayı koparıp agzına sokmusstuu yaaa ınanılmaz gelıor hala bana ama gercek..
29 Temmuz 2008 13:00   mesajın adresini al  

werwe
werwe
replık olmasada yazdımm:)
29 Temmuz 2008 13:01   mesajın adresini al  

cinmax
cinmax
 1   29 Temmuz 2008 13:06   mesajın adresini al  

chit_len_bick
chit_len_bick
ya benım bole ıkı anım war bırı lısede dıgerı uni de:)))
lısede muzık hocasını okadar sınırlendırmıstım kı ayakkabısını cıkarıp bana atmıstı:)

üni de her sınawında kopya cektıgım hoca benı wizede yakaldı ve dedıkı ver o kagıdı yoksa g.te gelcen:):):) tüm sınıf şokk....finalde ise kopya cekmedım ama kagıdımı kaldırıp arka sıralara dagıtırken ordan hocamızz ne oluo gene ıftar topu gibi kaldırdın kagıdını::))) ıftar topuna benzettı adam yaa
29 Temmuz 2008 14:52   mesajın adresini al  

hurda
hurda
bizim bi iktisatcı.. derse girer ve eline bi liste alıp
-evet yolama alüorum ahmet burdamı ayse burdamı
ve muhasebecimiz
derse gec kaldın bi milyonunu alırım.. bizim kasa kız nerede kasa nerde kasa. ha orda ver ona parayı gir derse
3 Ağustos 2008 02:15   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
lise müdürümüz sabah kızları uyarırken :

-Gızım bakkk hepiniz gızsınız...!
 2   3 Ağustos 2008 02:17   mesajın adresini al  

dhatlu sheytan
dhatlu sheytan

gregory house demis ki:
kadikoy anadolu abdullah tunca namı deger apo : bigun yolda yuruyodum baktımkafama tugla dusuyo destuuuuuuuur dedim parçalara ayrıldı tugla...

YUHAHAHAHHA XD
9 Ağustos 2008 11:57   mesajın adresini al  

dhatlu sheytan
dhatlu sheytan

ne alaaka demis ki:
bzm de lisede bi kimyacı vardı bilgi fakiri.kök içinde 37 yi 36+1 olarak önce bi ayırdı güzelce sora da kök dışına 6+1 diye çıkardıktan sora =7 dedi..:S

bız bunu en son 6.sınıftamı ne yapıyorduk yha xD
9 Ağustos 2008 12:08   mesajın adresini al  

dhatlu sheytan
dhatlu sheytan

ne alaaka demis ki:
bzm de lisede bi kimyacı vardı bilgi fakiri.kök içinde 37 yi 36+1 olarak önce bi ayırdı güzelce sora da kök dışına 6+1 diye çıkardıktan sora =7 dedi..:S

qercı ozmn bıle okulun en salak öqrencısı anca böyle bişi yapardı xD
9 Ağustos 2008 12:09   mesajın adresini al  

dhatlu sheytan
dhatlu sheytan

yuh ya bu kadar kazmalık olmaz xD

vay mr. andersen vay demis ki:
lise 2 de tarih hocamız bizim katta nöbetçi. okulun ilk gunleri. tabi daha yeni alan secimi yapmısız. hocamız geldi sııfın kapısına dayandı. hangi bölüm oldugumuzu sordu. arkadasın biri eşit agırlık hocam diye atladı tabi hemen. sınıfta da pencere tarafında oturan hamdi alkan ın yarmagul tiplemesinin tıpkısının aynısı bi kız otururdu. hoca o kızı gorunce oglum bu nası esit agırlık gormuyomusun agarlık pencere tarafına kaymış dedi. tabi butun sınıf yerlerde:)))
9 Ağustos 2008 12:13   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  19  20  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 169 - 180

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008