ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Futbol'da en büyük transfer
barcelona chelsea ronaldinho
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

t.j
t.j
Ronaldinho, Chelsea'ye transfer olacak mı? Olmayacak mı? Son nokta koyuldu!
Ronaldinho, aynı zamanda menacerliğini yapan kardeşi ile birlikte Chelsea patronu Roman Abramoviç ile yaptığı görüşmenin ardından her iki klübün idarecileri bir araya geldi. Yılan hikayesine dönen transferde hem Barcelona'yı hem de Chelsea'yi memnun eden bir karar çıktı. Chelsea ne olursa olsun Ronaldinho'yu transfer etmek istediklerini söyledi. Barcelona ise Brezilyalı yıldızın en azından bir sene daha kalmasından yana tavır koydu. Bunun üzerine Ronaldinho?nun önümüzdeki Haziran ayından itibaren geçerli olmak üzere Chelsea'ye transferine izin verildi. Teklifi Abramoviç'in de kabul etmesi üzerine Ronaldinho?nun önümüzdeki yıl Chelsea forması giymesi kesinlik kazandı. Transferin rakamları da belirlendi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=102191
 1   ~ 371 gün   mesajın adresini al  

futbolcu1907
futbolcu1907

hade beeeeeeeeeeeeeeee bombaaaaa ya bakk

t.j demis ki:

Ronaldinho, Chelsea'ye transfer olacak mı? Olmayacak mı? Son nokta koyuldu!
Ronaldinho, aynı zamanda menacerliğini yapan kardeşi ile birlikte Chelsea patronu Roman Abramoviç ile yaptığı görüşmenin ardından her iki klübün idarecileri bir araya geldi. Yılan hikayesine dönen transferde hem Barcelona'yı hem de Chelsea'yi memnun eden bir karar çıktı. Chelsea ne olursa olsun Ronaldinho'yu transfer etmek istediklerini söyledi. Barcelona ise Brezilyalı yıldızın en azından bir sene daha kalmasından yana tavır koydu. Bunun üzerine Ronaldinho?nun önümüzdeki Haziran ayından itibaren geçerli olmak üzere Chelsea'ye transferine izin verildi. Teklifi Abramoviç'in de kabul etmesi üzerine Ronaldinho?nun önümüzdeki yıl Chelsea forması giymesi kesinlik kazandı. Transferin rakamları da belirlendi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=102191

~ 371 gün   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
abicim belirlendiyese neden yazmadin??
heyecanlandirdin bizi illa linke mi takilayalim:)))
 1   ~ 371 gün   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
nasi istir bu yaa fiyat belirlendi diyolar sonrada yazmiyorlar...

t.j
t.j
abi haber balon bence :D

cinmax
cinmax
kac milyon dolardır sizce?
ben diyorumki 100 milyon dolar eder bence

şekip
şekip
Of gelmiş geçmiş en asparagas haber.

Kendi takımlarımız bitti, şimdi bi de avrupa takımalrının asparagaslarını yazıyor adamlar.

İngiltere'de transfer 31 ağustos'ta bitti. Ondan sonra başka takımın oyuncusuyla görüşme yaparsan FIFA UEFA laf ediyor zaten. Bunun yanında, daha yeni başlamış sezon, Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelme ihtimali bulunan iki takımdan birinin en önemli oyuncusu -ki aynı zamanda dünyanın en önemli bir kaç oyuncusundan biri- bir sene sonra diğer takıma gideceğini bilecek ve o şekilde oynayacak.. Saçmalık.

Ayrıca Ronaldinho Chelsea'de Mourinho olduğu sürece asla getirilmeyecek bir futbolcu. Takımın tüm dengesine aykırı bir adam.

Sırf millet oha çekip tıklasın yaysın diye yazıyorlar bunları. Herkes de atlıyor haliyle...
 2   ~ 371 gün   mesajın adresini al  

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
vaovv kim bilir ne kadar büyük paralar dönücek..

ben futbolda bu kadar büyük paraların dönmesine karşıyım.nedir bu ya nasıl bir pazardır:)

lord of drinks
lord of drinks
fiyat?

barışcıl atom™
barışcıl atom™
bomba

üstteki
üstteki
yok, ben atlamadım.

şekip demis ki:
Herkes de atlıyor haliyle...

jacobien
jacobien
bu mu en büyük transfer bence en bomba transfer olsa olsa bundan sonra kakanın yada ribery nin transferi olur şu an dünyanın en iileri 2 side

jacobien
jacobien
ben

-aéquítas-
-aéquítas-
bi dk durmasın

no control
no control
yuh

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008