ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar bu başlık var mı bilmiyorum çok aradım ama bulamadım 2008yazını work ın travelle amerıkada gecırmek ıstıyorum kulaktan dolma bılgı dısında pek bılgım oldugu soylenemez oncelerıde dusunmedıgım ıcın gıdenlerı pek arastırmamıstım nasıl oluyor..vs gıbı arama motorundan bır kac egıtım kurumunu ınceledım meıl falan attım ama bılırsınız hepsı enıyısı bızız der konu hakkında bılgısı olan varsa veya gıtmıs olan varsa guveılır bır aracı kurum tavsıyesınde bulunabılırmı?bu program hakkında saglam bılgılerızı paylasırsaız cok sevınırım
31 Ağustos 2007 23:24
ülkü özcan
work in travel mıymış o?
ben work and travel diye biliyodum...
31 Ağustos 2007 23:25
güveeen
work'n'travel
rock'n'roll
31 Ağustos 2007 23:27
dummy_-variable
ben şahsen kız arkadaşımı work in travel'a göndermezdim
gidene de pek sıcak bakmazdım
31 Ağustos 2007 23:28
rus ruleti
work and travel evet varmı bılgınız
//cehennet_gümrah//
eet arkidişim:) çıkmaması normal.work and travel...ayrıca okulundanda araştırabilrsin yardımcı oluolar;)
rus ruleti
ya sımdı ısın gıtmezdım gondermezdım boyutunu tartısmak ıstemıyorum ben cıddı saglam bılgı ıstıyorum cunku gıtmeyı dusunuyorum bu kadar.
31 Ağustos 2007 23:30
rus ruleti
ya work ın travel yazınca zaten work and travel cıkıyor eger geyık yapmaya nıyetınız varsa lutfen dıyorum cunku ben cok cıddıyım
31 Ağustos 2007 23:31
ülkü özcan
2 arkadaşım gitti bu sene,henüz dönmediler..döndüklerinde ayrıntılı bilgi alcam ama bildiğim başta çok sıkıntı çektikleri..kalacak yer vs..giden arkadaşlar erkek,birinin kaldığı yerde olan kızlardan biri dayanamamış dönmüş türkiyeye hemen..
31 Ağustos 2007 23:32
rus ruleti
hım anladım ya o forumda da cok memnun olan yok acıkcası aracı kurumlar pekı hangısı ıcep dıye bır egıtım kurumu var en cok mantıgıma uyan oydu ama bu kurum hakkıda bılgısı olan var mı zaten ıstanbulda ve ankarada subelerı belkı burda yasayan arkadaslar?
31 Ağustos 2007 23:38
-sokarca-
gitmeyin kızın ustune beaaa yanlıs yazmıs alla alla ..
(1) 31 Ağustos 2007 23:47
sin
kardeşim bu sene gitti ozman bu konuda büyük bi şirket kontak kurarsan yeteri bilgiyi alabilrsin ama wat ı niçin istiosun bi de bu önemli
1 Eylül 2007 00:29
kupa kızı
bnm biçok arkadaşım gitti ama pek de dil öğrenmek için değildi yani amaç Amerika'ya gitmek gezmek tozmak yani... kaldı ki gittiğin ve çalıştığın yerde de sadece bulunduğun yerde ingilizce konuşarak dilini geliştireceğine inanmıyorum... tabi nereye gideceğin ve çalışağın pozisyona göre değişebilir şans işi biraz :) göze alıp gidiyosan her türlü koşula da katlanıcaksın...