| |
*jakoben*
|
|
|
~ 371 gün
|
|
| |
dianarabago
|
video çıkmamış rica etsem link verebilirmisiniz?
|
|
~ 371 gün
|
|
| |
*jakoben*
|
|
|
~ 371 gün
|
|
| |
*jakoben*
|
Cüppeli Ahmet hoca diyor ki;
Cemaatın hanımlrından şikayet geliyor, cemaat erkekleri filmlerden izlediklerini uyguluyorlarmış ve boşanmakla tehdit ediyorlarmış...
muahahahahahahah........................
|
|
~ 371 gün
|
|
| |
witchontheroof
|
şekiller müsadelidir zuhahahahah
|
|
~ 371 gün
|
|
| |
*jakoben*
|
vaaaaaaaaaaaaay beaaaaaaa.
puhahahahaha...........cüppeli hoca nın anal sex mucizesi....cüppeli hoca taa
ne zman demiş ama tıp ne zaman bulmuş filan..zuahahahahah...
krozantabl demis ki:
söyledikleri gayet doğru aslında. zaten kastedilen cinsel pozisyonlar tıbben de zararlıdır. tabii adam tıbba göre değil kur'an a ve hadislere göre yorumluyor. en azından yanlış bilgi vermiyor, tıpla çelişmiyor söyledikleri...
|
|
|
~ 371 gün
|
|
| |
hayali
|
|
|
4 ~ 371 gün
|
|
| |
*jakoben*
|
yok hocam ne gülmesi onlar esneme efektiydi..uykum gelmişte..
krozantabl demis ki:
jakoben düzgün bir şekilde neye güldüğünü de söylediğimin neresinde yanlış olduğunu da yazarsan sana bir cevap verebilirim. aksi takdirde böyle gülme efektleriyle, körü körüne muhalefet etmekle ne söylediğinden bir şey anlayabilirim ne de sana cevap verebilirim.
bu arada:
neye gülüyorsan bize de anlat da biz de gülelim?!
|
|
|
~ 371 gün
|
|
| |
*jakoben*
|
hayali hoca, işe iyi tarafından bak pekiştirmiş olursunuz, yani kötü yollara
sapmayın diye şe ettim...aman iyi dinleyin arkadaşlarım..sonra cehenneme gidersiniz neme lazım..
kıyamet alametiymiş hem alametleri artırmayalım derim..
|
|
~ 371 gün
|
|
| |
scarlett o'hara
|
kadıköy anadoludan örenciler din hocalarına 'hocam anal sex caizmi?' die sormuş.. hocanın cevap:
-evladım hak yolu varken bok yolunda işiniz ne ? :)))))))))))))
|
|
1 ~ 371 gün
|
|
| |
republic army
|
demekki leylekler getirmiyomuş
|
|
~ 371 gün
|
|
| |
dianarabago
|
kadınların sünneti konusunda kadın hakları diye çırpınan hemcinslerim, bu başlıkta söylenenleri neden eleştriyor mana veremedim.
|
|
1 ~ 371 gün
|
|
| |
dianarabago
|
amaç konu hakkında bir takım fikir paylaşımı ise buyrun söylenenleri eleştirin yok biz geyik yapacaz diyorsanızda acizene tavsiyem başlığın geyik kısmına taşınmasıdır. zira orda üslupla, hocanın sakalıyla, ve bilimum başka şeylerle dalga geçilip geyik yapılbilir. ancak ben güncel butonunda geyik okumak istemiyorum
|
|
3 ~ 371 gün
|
|
| |
scarlett o'hara
|
kim neyi eletirmiş hakikaten anlayamadım bu bir ikinsi kadın sünnetiyle ne ilgsi var ki olayın? :S
dianarabago demis ki:
kadınların sünneti konusunda kadın hakları diye çırpınan hemcinslerim, bu başlıkta söylenenleri neden eleştriyor mana veremedim.
|
|
|
~ 371 gün
|
|
| |
*jakoben*
|
bırakında insanlar ne yapacaklarına karar versinler, insanların yataktaki
pozisyonlarına bile karışan bir zihniyetin bizlere demokrasi ve özgürlük dersi
vermeleri manidar ve komiktir.
dianarabago demis ki:
|
|
|
1 ~ 371 gün
|
|
| |