yaaaa serdar vallha güldüm şimdi öhhhh yani ne diim sana valla elinde sonnda kat yaptırcam:D
ya rus rulati bende şimdi sezen aksuyu açtım küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden hatalarım felan filan
31 Ağustos 2007 01:55
nerd.
anlamadım alıngan insan
serc@n demis ki:
eda sanada bi şiir yazdım
.
işte bu yukardaki:D
31 Ağustos 2007 01:55
purepoison(can):):)
fatjhcim sacını kat kat kestr dior vatandaş 2 3 gündür sürekli depresyonlarıma böle cvp verio ehuehue ilahi serdar he
31 Ağustos 2007 01:57
witchontheroof
purepoison sen bi kere o listeyi şöyle sert şarkılarla doldursana.
veya sert olmasına da gerek yok neşeli bişiler olsun yani öyle ne kadar az yol almışım ne kadar az yolun başındaymışım meğerle olmaz ki ama aa :O
31 Ağustos 2007 01:57
!...wtf...!
Hani diyelim toz pembe yasiyorum
Koz bende biçimi takiliyorum
Bozukluklarımı cebimde taşıyorum
Saygım senin o*o*pun olsun
Kaygın benim aşkım
bak bu daha bi depresyondan çıkarır sanırsam =D
31 Ağustos 2007 01:59
purepoison(can):):)
ama ama ama offfff içimden gelmio dinlemek ühüüü
witchontheroof demis ki:
purepoison sen bi kere o listeyi şöyle sert şarkılarla doldursana.
veya sert olmasına da gerek yok neşeli bişiler olsun yani öyle ne kadar az yol almışım ne kadar az yolun başındaymışım meğerle olmaz ki ama aa :O
thuringwethil
bnm de sıkılıyor..tatil bitiyor, okul uzadı, istanbulda kimse yok ama ben haftasonu istanbula dönüyorum.. :l pff
!...wtf...!
thuringwethil bizi adamdan saymıyor musun hocam biz istanbuldaız istersen hemen kantinden 3 5 kişiyi ayarlıyım toplaşalım bi gün =D cumartesi hariç arkadaşlarla Burj dayız herkesi de beklerim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13934
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.