alpay neyse de, kaandan bişey anlamıyorum ben.
türkçeyi de rezil ediyo genelde yazarken.
jaja of opobo ® demis ki: alpay erdem ve kaan sezyum 2sini de tek geçerim
2 Haziran 2008 20:19
michifu
aaaaaaaaaa uykusuz ve penguen ikisini birden mutlaka alırım onlarsız yapamam ben aylarca bağımlısı oldum ben o ikisinin valla=))))
2 Haziran 2008 20:20
sweetdreams
memo tembelçizerin ''İddia ediyorum şu şöyledir,bu böyledir'' köşesine bayılıyorum.
3 Haziran 2008 02:45
bsk_89
fıratttt :))) kuran olurum yaw çok tatlı beslenir ki bu yada yeeek yaaa
3 Haziran 2008 20:55
michifu
fırat gibi oğlum olsun başakcım=))))
bsk_89 demis ki: fıratttt :))) kuran olurum yaw çok tatlı beslenir ki bu yada yeeek yaaa
3 Haziran 2008 20:57
bsk_89
off yerim ben onu ölür :))))
3 Haziran 2008 20:57
michifu
senin yerin mi oğlum burası Allahın ki=))))
3 Haziran 2008 20:58
bsk_89
almanyay mıi burası meersem ewin içinde almanya olmaz çık dışarı kapatmasana yaa kıskançç :))) fırat bakkala parayaı uzatır buna ne olur bakkal: ona bişi olmaz fırat: yarın mı geliim yarın mı olur buna bakkal: hee yarın gel yarın olur buna bakkal( yazzık laan ) fırat yaşasın yarın gelcekmişim garibim yaa
3 Haziran 2008 21:01
michifu
bi de şey var
-en son ne zaman birine seni seviyorum dedin???
-din diğil iviilsi gin...
ona kopmuştum ben=)))))))))
3 Haziran 2008 21:04
bsk_89
o yiğit özgür kadınının polis sevgilisi war ayrılıyolar kadın artık lazım olmıycak diye 155 i telefonundan siliyo :)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13890
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.