ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > maskeli toplar
aziz yildirim bjk fb gs futbol federasyon sike furtbol
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

twisted nerve
twisted nerve
Arkadaslar son gunlerde futbol programlarinda cokca tartisilan eylul ayinda cikmasi beklenen kitap, bir cok gercek ortaya cikacakmis bu kitapta iste aciklamasi:

Uzun süren sessizliğini Futbol Extra'ya bozan Cihan Oskay, Geçen sezonki sözlerim, yazdığım Maskeli Toplar kitabının yanında devede kulak kalır dedi..

Geçtiğimiz sezon yaptığı açıklamalarla gündemi sarsan Cihan Oskay, uzun süren sessizliği sonrası Futbol Extra'ya konuştu. Eylül'de çıkacak Maskeli Toplar isimli kitabının Türk futbolunda taşları yerinden oynatacağını öne süren Oskay, Şu ana kadar anlattıklarım bu kitapta yazdıklarımın yanında devede kulak. Özellikle Fenerbahçe, federasyon ve medyanın üst düzeydeki bazı önemli isimleri bundan nasibini alacak dedi. Kitabının en can alıcı yönünün Anlattıklarım hakkında bana önce destek verenleri ve sonra beni nasıl yarı yolda bıraktıklarını açıklıyorum diye özetleyen Oskay, Televizyondaki açıklamalarım sonrası Fenerbahçeliler, 'İşin arkasında Haluk Ulusoy Federasyonu var' demişti. Federasyon ise beni tanımadığını, bu işin içinde olmadığını açıklamıştı. Federasyon bu işin içinde var mıydı, yok muydu herkes bunu yakında öğrenecek diye konuştu.

AZMİ YILDIRAN DİYE BİRİ
1989'dan bu yana futbol dünyasında karıştığı tüm kirli ilişkileri yazdığını ve ortaya yaklaşık 300 sayfalık bir kitap çıktığını açıklayan Oskay olayları anlatırken takma isimler kullandığını belirterek, Büyük bir kulübün başkanı Azmi Yıldıran'ın adı kitabın birçok yerinde geçiyor dedi. Açıklamaları sonrası telefonla tehditler aldığını söyleyen Oskay şöyle konuştu: En son bir mesaj geldi, gidip savcılığa verdim. 0538 numaralı bir telefondan 'Bizimle görüşmezsen, önce çocuklarını doğrar sana yediririz. Sonra seni doğrar köpeklere yediririz' diye tehdit edildim. Bazı önemli kişiler için zararlı bir adam oldum. Mesela bir G.Saray-F.Bahçe maçı vardı. Bu maçta bir G.Saraylı futbolcunun neler yaptığı var kitapta. O futbolcunun daha sonra nasıl F.Bahçe'ye geldiği de var...

SİDİK TORBALARINI KİM İSTEDİ
Yine bir F.Bahçe-G.Saray maçı öncesi tribün organizasyonunda neler yaptığımızı anlattım. O sidik torbalarının atıldığı, etrafın hayvan dışkısından geçilmediği maçtan önce hangi yöneticiyle bunları nasıl planladığımızı anlatıyorum. Bu, Türk futbolundaki herkesin el kitabı olacak.
 2   29 Ağustos 2007 14:13   mesajın adresini al  

tbc
tbc
memleketimiz de arabın derdi pabuç..
futboldan bahsediyorum yanlış anlaşılma olmuş..
29 Ağustos 2007 14:15   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Bok at izi kalsın türünden yazılmış bir kitap. Bu adamın ne bok olduğunu herkes görmüştü zaten. televizyona çıkıp zırvalamış muhattap kabul ettiği bok attığı herkes cevabını vermişti. Adam meczup. Bu yolla para kazanmaya çalışıyor. Elinden geleni ardına koymuyor. Ahmet Çakar bütün oyunu ortaya çıkarmıştı hatırlarsanız.

Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü bu meczubun yazdığı kitapla ve iddialarıyla ilgili yanıtını geçtiğimiz günlerde resmi sitede yanıtladı.

Yaklaşık 1 yıl kadar önce Serhat Ulueren'in yapımcısı olduğu ve o dönem Star TV'de yayınlanan Telegol adlı programda kulübümüze, başkanımıza ve camiamıza karşı son derece çirkin ve asılsız ithamlarda bulunan Cihan Oskay adlı şahıs yazdığı kitabında da başkanımıza ve camiamıza yine asılsız suçlamalarda bulunuyor. Söz konusu kitapta 6 Mayıs 2001 tarihinde oynanan Fenerbahçe – Galatasaray maçında sayın başkanımız Aziz Yıldırım'ın koruması Hüseyin Doğrul'un Galatasaraylı futbolcu Fatih Akyel'in yanına giderek Bu maçta yardımcı olursan bu sefer başkan seni Fenerbahçe'ye alacak dediği iddia edilmektedir. Söz konusu iddia son derece saçma ve çirkindir. Cihan Oskay hakkında bu asılsız ithamları ile ilgili gerekli hukuki girişimler kulübümüzce yapılacaktır.

Kamuoyuna Duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

29 Ağustos 2007 14:20   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
fenerbahçe muhabiri commandante kadıköyden sundu :P ilginç bi kitap olcak heralde, korsanı çıksa da alsak :P

comandante demis ki:

Bok at izi kalsın türünden yazılmış bir kitap. Bu adamın ne bok olduğunu herkes görmüştü zaten. televizyona çıkıp zırvalamış muhattap kabul ettiği bok attığı herkes cevabını vermişti. Adam meczup. Bu yolla para kazanmaya çalışıyor. Elinden geleni ardına koymuyor. Ahmet Çakar bütün oyunu ortaya çıkarmıştı hatırlarsanız.

Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü bu meczubun yazdığı kitapla ve iddialarıyla ilgili yanıtını geçtiğimiz günlerde resmi sitede yanıtladı.

Yaklaşık 1 yıl kadar önce Serhat Ulueren'in yapımcısı olduğu ve o dönem Star TV'de yayınlanan Telegol adlı programda kulübümüze, başkanımıza ve camiamıza karşı son derece çirkin ve asılsız ithamlarda bulunan Cihan Oskay adlı şahıs yazdığı kitabında da başkanımıza ve camiamıza yine asılsız suçlamalarda bulunuyor. Söz konusu kitapta 6 Mayıs 2001 tarihinde oynanan Fenerbahçe – Galatasaray maçında sayın başkanımız Aziz Yıldırım'ın koruması Hüseyin Doğrul'un Galatasaraylı futbolcu Fatih Akyel'in yanına giderek Bu maçta yardımcı olursan bu sefer başkan seni Fenerbahçe'ye alacak dediği iddia edilmektedir. Söz konusu iddia son derece saçma ve çirkindir. Cihan Oskay hakkında bu asılsız ithamları ile ilgili gerekli hukuki girişimler kulübümüzce yapılacaktır.

Kamuoyuna Duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

29 Ağustos 2007 14:39   mesajın adresini al  

comandante
comandante
29 Ağustos 2007 14:59   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
bu adam ecelıne susuamıs bence azız yasatmaz bunu
29 Ağustos 2007 15:03   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Adamın ne olduğunu çok güzel ortaya koyuyor Ahmet Çakar. Fazla tartışmaya muhattap almaya değmez. Hadi fenerbahçe yönetimi taraflı, Ahmet çakar'da mı taraflı, o da mı Fenerbahçe yöneticisi. Adam nereden voleyi vururum köşeyi dönerim diye bakıyor para için kırk takla atıyor.
29 Ağustos 2007 15:03   mesajın adresini al  

since1453
since1453
acaba adama hangi güçler yazdırdı o yazıyı
29 Ağustos 2007 20:14   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
hayır ben şike yaptım diyen adamın çok namuslu tertemiz bir adam mı olması gerekiyor anlamadım ki...öyle biri olsa zaten bu işlere bulaşmazdı..

ki ilk çıktığı programı izleyen varsa adamın futbolcularla olan telefon konuşmalarından pek de temiz bir adam olmadığını anlayabilirler..oktay ne günlerdi öyle koyduk paraları otelde yatağın üstüne diyor..oktay sorma abi allah yaşatmasın bir daha diyor..onu da geçtim diğer yöneticiyle konuşuyor sorma aziz adisi paranın üstüne yattı bir de diyor diğer adam..

bunlar da yetmiyor, aziz yıldırım ben bu adamı tanımam diyor, bir bakıyorsun son basketbol federasyonu seçimlerinde aziz yıldırım ve cihan oskay beraberler..

sonra bu adam meczup, bu adam deli, bu adam çirkin..

türk futbolu sonuna kadar boka batmıştır, fenerbahçe de galatasaray da beşiktaş da diğer anadolu kulüpleri de bu bokun içinde yüzmektedir..aksini söyleyen de komiktir..haa komutan söyler, zira fenerim sarıkuşum ona göre türkiyenin tek ak kuşudur..diğer herkes kirlidir..
 2   30 Ağustos 2007 02:30   mesajın adresini al  

__seyduna__
__seyduna__
..
8 Eylül 2007 00:37   mesajın adresini al  

__seyduna__
__seyduna__
....
8 Eylül 2007 00:40   mesajın adresini al  

__seyduna__
__seyduna__
.....
8 Eylül 2007 00:42   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008