ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar depresyona giren herkes saçlarıyla uğraşırmı ne bilim kestrr boyatır uzatr bişiler yapar mı sizce böle bi gercek var mı????
29 Ağustos 2007 03:57
banshee
bende yok.
Mesela bugün yarın kestireceğim saçlarımı ama depresyonda değilim.
Depresyona girmedim ki hiç bileyim. Bende de olabilir aslında.
Ne bileyim ya... Olur mu olur. Alışverişe de çıkar bu depresif manyaklar.
O konumuz dışında ama değil mi?
29 Ağustos 2007 03:59
mona roza
olmamı meşhur bi kahkülüm vardı..ahahah gençlik..
artık ellemiyorum,arada bakım yeter :)
29 Ağustos 2007 03:59
mona roza
manikür,saç bakımı,üstüne alışveriş..biliyorum ki bana çok iyi geliyor..her durumda
29 Ağustos 2007 04:00
mona roza
kestirmekten çok marjinal bi değişim alakalı..
29 Ağustos 2007 04:01
peter pan
kız milleti depresyona girdi mi korkcan, uzaklaşcan arkadaş. hatta girmese de farketmez, girmeye karar verdi mi, yola çıktı mı, çevresindekilerin vay haline.
bi de saç kesmeler, saç boyatmalar, ev değiştirenleri, okul bırakanları...
kısacası kızlara depresyona girmek yasaklanmalı arkadaş.
29 Ağustos 2007 04:02
purepoison(can):):)
ya galiba bu kendini ii hissetmekle alkalı yeni bişiler yapıosun felan ne bilim değişiosun ya aldatıldıysan ve bu yüzden grdiysen depresyona ooo ozman kimse seni tanıyamaz estetik felan
29 Ağustos 2007 04:02
mona roza
şehir değiştirmeden fırsat kalsa uğraşacamda vakit yok..havuz deniz mahvetti..bak yarama dokundu bu başlık ahahah..
29 Ağustos 2007 04:03
bak işte yine kız milleti die gririldi olaya peter pan yapma yaw erkklerede soruorum olmaz mı onaşrda tarz değişikli felan yapıodur
29 Ağustos 2007 04:03
mona roza
erkek değişiklik yapsa ne olur ki..
saçlarımında kesilme zamanı bak..
yaf ben bu konuda cidden çok hassasım,nerden çıktı ki bu başlık,saykoya bağlarım artık :)
29 Ağustos 2007 04:06
peter pan
misal ben yapmam. depresona girmedim, bilemem ama, ne kadar kötü de olsa ruh halim, bunun için kestirmem saçımı.
ha ben de 1 ay falan önce saçlarım iyice kısalttım, 6-7 yıldan sonra ilk defa bu kadar kısa, ama gayet de iyiydim yani:)
purepoison demis ki:
bak işte yine kız milleti die gririldi olaya peter pan yapma yaw erkklerede soruorum olmaz mı onaşrda tarz değişikli felan yapıodur
29 Ağustos 2007 04:06
ya ben depresyondan diilde basen sıkıo bi başlıkta yazdım işte cinler dio al makası vur dibine kökünden gtsin ama valla sonra oturr ağlarım ben nası kıydım die ehuehue
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13881
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.