| |
buraak
|
Getafe maçında kalp krizi geçiren ve 3 gündür yoğun bakımda tedavi gören Sevilla'lı Antonio Puerta 22 yaşında yaşama veda etti.
Sevilla'nın, geçen hafta sonu Getafe ile oynadığı lig karşılaşmasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Puerta, kritik dönemi atlatamayarak hayatını yitirirken, genç futbolcu için La Liga'da yas ilan edildi.
22 yaşındaki İspanyol futbolcu, karşılaşmanın 29.dakikasında top auta çıkmışken kalbini tutarak bilinçsiz bir şekilde sahaya yıkılmış,takım arkadaşları ve sağlık görevlerinin ani müdahelesiyle kendisine gelmişti. Sahadan yürüyerek çıkan Puerta, soyunma odasında tekrar fenalaşmış ve hemen hastaneye kaldırılmıştı.
3 gündür tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilen genç futbolcu, solunum cihazına bağlı olarak yaşıyordu. Durumu ağırlaşan Antonio Puerta tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayata veda etti.
Öte yandan, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Yunanistan'ın AEK Atina takımıyla karşılaşacak olan Sevilla da yönetici ve teknik kadro ise Puerta'nın durumundan sonra UEFA'ya başvurup maçın ertelenmesini talep etti.
Sevillalı futbolcular, Puerta'nın ölümünden dolayı derin üzüntü yaşadıklarını ve bu şekilde sahaya çıkmak istemediklerini söylediler.
UEFA da bunun üzerine yarın oynanacak karşılaşmayı erteleme kararı aldı.
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
buraak
|
hayat ne kadar boş... genç menç dinlemiyoo
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
jan
|
çok üzücü ya , ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor..
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
çokrail
|
of bu ne yaaaa,yine mi kalp krizinden kaybettik...
Allah rahmet eyleye
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
dogujan
|
idddaa da sevillaya vermiştim maçı ertelenmiş ne olur maç sonucu acaba bilen varmı
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
hayali
|
vay anasını...
doğujan demis ki:
idddaa da sevillaya vermiştim maçı ertelenmiş ne olur maç sonucu acaba bilen varmı
|
|
|
2 ~ 367 gün
|
|
| |
comandante
|
doğujan demis ki:
|
O maç sayılmaz kuponun diğer maçların sonuçlarına göre devam eder kanka.
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
dogujan
|
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
hightower
|
sporcu olduumdan mı bilmem ama çok etkiliyor bu tür ölümler bni..korkutuor belki de..
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
buraak
|
beni bile etkiliyor valla
hightower demis ki:
sporcu olduumdan mı bilmem ama çok etkiliyor bu tür ölümler bni..korkutuor belki de..
|
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
camellia
|
yaa izledim haberlerde adam kalkıp yürümüştü bile demek ölmüşş çok gençmiş üzüldüm...
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
bravado
|
para aşkı > insan sevgisi olmuş sanırım...
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
böğürtlenlim :)
|
hadi ya çok üzüldüüm dün hbrlerde görmüştüüm.umarım iileşir falan diodum.tüh ya çok genç allah rahmet eylesin...:(
|
|
~ 367 gün
|
|
| |
flegmatik
|
üzüldüm. Foe gitti, Benfica'lı Feher gitti, şimdi de Puerta...
22 yaş. korkuyor insan.
|
|
~ 366 gün
|
|
| |
futbolcu1907
|
ya ben napiimmm habire futbolda oluyo böle şeylerrr bi yandan severek yapıyos biyandan da böle olaylar olunca yusuf yusuf
hightower demis ki:
|
|
|
~ 366 gün
|
|
| |