ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Galata Köprüsü'ndeki kadına dekolte cezası
28 Ağustos 2007
Galata Köprüsü'ndeki kadına dekolte cezası Galata Köprüsü'nde balık tutarken eteği açılan kadına polis, elbisesi dekolte diye işlem yaptı. Savcılık, teşhircilik suçundan bir yıl hapis istemiyle dava açtı..
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galata köprüsünde balık tutmak isteyen iki çocuk annesi G.K.'nin başına gelmeyen kalmadı. Polisin, elbisesi dekolte diye işlem yapmasının ardından Savcılık, hayasızca hareketlerde bulunmak suçundan kamu davası açtı. Eşinden boşandıktan sonra iki çocuğuyla yaşamaya başlayan 28 yaşındaki kadını teşhircilik suçlamasıyla karşı karşıya getiren olay, haziranda yaşandı. Galata Köprüsü'nde balık tutmaya başlayan K.'nin rüzgâr nedeniyle eteği havalanınca, aynı yerde balık tutan bazı kişiler polise şikâyette bulundu. Genç kadını uyaran polis, sonra tekrar gelerek K.'yi gözaltına aldı. Savcılık, 2.5 ay süren soruşturmadan sonra G.K. hakkında, Hayasızca hareketlerde bulunmak (teşhircilik) suçundan bir yıla kadar hapis cezası istemiyle, dava açtı. İddianamede, genç kadının gecelik benzeri bir elbiseyle balık tutmaya geldiği; eteğinin rüzgârdan havalanmasıyla mahrem bölgelerini görüldüğü ileri sürüldü. Özel bir güvenlik şirketine bağlı olarak köprüde görev yapan Gökhan Gülbahar, soruşturma kapsamında verdiği ifadede şunları söyledi: Köprüde dolaştığım sırada G.K.'yi fark ettim. Üzerinde gecelik türü bir elbise vardı. Mahrem yerleri olduğu gibi açıkta ve dışarıdan gözüküyordu. Balık tutar gibi yaparak, vatandaşları başına topluyordu. Yoldan geçenler şikâyet etti. Güvenlikçi arkadaşımla kadının yanına giderek, köprüyü terk etmesini istedik. Bize bağırmaya başlayınca polise haber verdik.
'BANA LAF ATTILAR'
İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen G.K. ise, balık tutmaya çalışırken güvenlik görevlilerinin laf atmaya başladığını söyledi. G.K., Ben de sinkaflı olarak gitmelerini söyleyip polise haber verdim. Daha sonra gelen ekip beni karakola götürdü. İddia edildiği gibi üzerimde gecelik yoktu. Ben kesinlikle teşhircilik yapmadım dedi.
zaten böyle giderse yakında çarşafa da sokcaklar!!!
millet çağdaşlaşmayı örnek alır onun izinden gider bizimkilerde iranı örnek alıyor!!!
daha neler gelicek başımıza!!!
vah ki ne vah!!!
kime inanıcaz ki şimdi? zor bi durum. yalan makinası şart :P insanlara güvenemememizi sağlayan kişilere ise diyecek laf bulamıyorum.
28 Ağustos 2007 12:54
_lulu_
toplum ahlakına aykırı bi hareket gibi gözüküyor okuynca.
28 Ağustos 2007 12:57
pfelconte
diğer başlıklarda türban diye ötenler bakalım burda nasıl savunacaklar sivil anayasalarını?
428 Ağustos 2007 12:59
seytan ucurtmasi
birincisi ,saygısızlık etme. bi erdin varsa açık konuş.
ikincisi ,tekrar ediyorum ,bak anlarsın belki:.kimsenin kimseyi kılık kıyafeti yüzünden yargılayıp sınırlamaya ,haklarını elinden almaya hakkı yoktur.olay gayet açık değil mi değil mi...
savunulacak bi olay değil yukardaki.yalnış bi olay..
anlamışsındır umarım..
pfelconte demis ki:
diğer başlıklarda türban diye ötenler bakalım burda nasıl savunacaklar sivil anayasalarını?
528 Ağustos 2007 13:05
.mabel.
hellal kadınada gecelikle balık tutmak vay beaa..
28 Ağustos 2007 13:12
pfelconte
ben anlamam
ne bilecem kıllık yapıyo mu yapmıyo mu
bak üste biri çıktı bile
28 Ağustos 2007 13:16
seytan ucurtmasi
hadi bakalım .giden bi nargile olsun..
28 Ağustos 2007 13:19
.mabel.
tüm suç esen rüzgarın estikçe millet kadının etrafına toplanmış esmeseydi toplanmıyycaklar((mış)) :P :)))))))))))))))))))))))
28 Ağustos 2007 13:23
kapsül
daha yeni başlıyolar...ABDullah bi çıksın köşke siz o zaman görün kadınlara kara çarşaf erkeklere cüppe!!hoşgeldin ılımlı islam!!şimdi eminim bu yazıma karşı çıkanlar,yok artık diyecekler olur biraz bekleyin sabredin...sonra bu mesajı tekrar okuyun bi kaç sene sonra....
28 Ağustos 2007 13:33
[[*ceren*]]
imkanımı var gecelikle balık tutmaya gtsin..abartının bu kadarı yani..çarşafları hazırlayınn..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13864
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.