ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Ayrıca bir arkadaşımdan ögrendiğim kadarıyla;
Eğer 4 yıllık bir bölümü bitirip yeniden 4 yıllık bir açık ögretim bölümüne başvurmak istediğinizde askerliğin yapılması isteniyor ama en geç 3. sınıfta açık ögretime basvuru yapılırsa kendi bölümün bittikten sonra açık ögretimden dolayı tecilin devam ediyor.
28 Ağustos 2007 11:18
taharet musluğu
offffffffffff
allrightsreserved demis ki:
1. si yırtma kelimesi bence yanlış
öyle yada böyle vatani bi görev bu
2. si Acık ogretimin 4 yıllık bölümleri örgün öğretim gibi değerlendiriliyor askerlikte
yani evet tecilleniyor.
(2) 28 Ağustos 2007 11:19
krozantabl
arkadaşım ben cevaplayayım. eğer ön lisans yani 2 yıllık bir programdan mezun olduysan açık öğretim lisans yani 4 yıllık olduğundan tecil olabilir.
fakat diyorsan ki ben lisans yani 4 yıllık bir fakülte mezunuyum o halde yüksek lisans yaparsan askerliğin tecil olur.
üstteki arkadaşın mesajında oladuğu gibi hep bir üst tecile yarıyor.
kuntik demis ki:
neyi bitirmeden ? :S
şu adrese baktım ama sorumun cevabını tam alabilmiş değilim :S
28 Ağustos 2007 19:27
constantinopolis
ya her kafadan bir ses çıkıyor ama kimse bişide bilmiyo doru dürüst...şimdi bide ben anlatiyim durumumu bilen warsa Allah rızası için bi açıklama yapsın şu din kardeşine...
1.sınıfı okudum sadece bir ders bıraktım ve 2 ye geçtim...sonra 2.sınıfıda bitirdim ve hiç ders bırakmadım,,yalnız birinci sınıftan kalan dersimi yine veremedim.....ikinci sınıfı bitirdikten sonrta 3e geçemedim doğal olarak izin vermiyolar..bu sebeple tam bir sene o dersi vermek için bekledim....
son durum: 8 eylül de bütünleme sınavına girdim..şimdi olurda ben bu sınavda yinede veremessem askeremi gidiyorum??kaydım siliniyomu?? yoksa sadece tecilim mi iptal oluyo?? biraz uzattım ama walla wahim bi durumdayım help meeeeeeeeeeee!!!!!!!!
21 Eylül 2007 19:13
aabbcc
İkinci üniversiteye kayıtlı öğrencilerden örgün öğretimdeki
kaydını sildirerek, süresi içinde gerekli belgelerle
AÖF bürosuna başvuranlar, askerlik hizmetleri
ile ilgili öğrencilik haklarından yararlanabilirler.
Öğrenciliğini devam ettirerek askere gitmek isteyenlere
askere alınmasında fakültemizce sakınca
yoktur ibareli yazı düzenlenmekte olup, öğrencilerimiz
bu yazıyla kaydını sildirmeden askere gitme
isteklerini askerlik şubelerine iletebilirler.
constantinopolis bu senn sorunun cevabı deil ama ikinci üni okuyanlar için sanırm bu kural geçerli bu durumda 29 yaşına kadar tecil yapılabilr gibi gelio bana
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13861
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!