ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > barışarock sona erdi
festival protesto baris ozgurluk barisarock
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
Bu yıl beşincisi düzenlenen Barışarock festivali sona erdi. Geçen yıldan daha fazla katılımla gerçekleşen festivale çeşitli grupların yanısıra ÖDP milletvekili Ufuk Uras ve Baskın Oran da katıldı. ÖDP milletvekili Ufuk Uras ve Baskın Oran sahnede barış çağrısında bulunurken, katılımcılardan Meclisteki seslerine destek geldi.

Ufuk Uras, Barışarock'ta

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) İstanbul Milletvekili Ufuk Uras ve genel seçimlere ortak sol bağımsız aday olarak İstanbul 2'nci bölgeden katılan ancak seçilemeyen Baskın Oran önceki gün İstanbul, Sarıyer'deki Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda düzenlenen üç günlük alternatif müzik ve gençlik festivali Barışarock'a katıldı.

Çok sayıda sivil toplum örgütü, dernek, ve sendikanın da standlar açtığı ve müzik performanslarının yanı sıra tartışma, panel ve sergilerin de düzenlediği festival alanında ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras, 60 sanatçı ve müzik grubunun çıktığı sahnede bir de konuşma yaptı. Sarıyer Mehmet Akif Ersoy Parkı'ndaki Nükleer İstemiyoruz, Irkçılığa ve milliyetçiliğe darbe, İran-Irak olmayacağız, KPSS kaldırılsın afiş ve pankartlarının arasından geçerek, Barışarock festivalinin yapıldığı alana gelen milletvekili Ufuk Uras'a Baskın Oran da eşlik etti.

GELİN MECLİS'TE EYLEME

Aynı zamanda kendisine oy verenlerin de bulunduğu festival alanındaki sahneye üzerine giydiği Barışarock yazılı tişörtle çıkan Ufuk Uras, Arkadaşlar beni görünce, hemen, 'Gelin Meclis'in önünde eylem yapalım' diyorlar. Ben de diyorum ki, gelin Meclis'in içinde barış ve kardeşlik için eylem yapalım. AKP'ye muhalefetin nasıl yapıldığını gösterelim dedi.

SİYASETE DEVAM KARARI

Seçimlerden Ufuk Uras gibi galip çıkamayan Baskın Oran ise her şeyin kendisi ve destek verenleri için yeni başladığını bundan sonra da siyasete devam etme kararını aldığını belirtti. Bu yıl 5'incisi düzenlenen Barışarock dün sona erdi, Türkiye'den ve ülke dışından çok sayıda grubun katıldığı festivalde Küresel Barış ve Adalet Komisyonu'da barış çağrısı yaptı

1   27 Ağustos 2007 11:20   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
UFUK URAS ÇORBA İÇMEYE BİLE DAVET ETTİ :))
27 Ağustos 2007 11:31   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
baksın çorbasına :))
27 Ağustos 2007 12:02   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
özellikle bulutsuzluk özlemi ve moğollar harikaydı die düşünüorum=)
27 Ağustos 2007 12:51   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
tekno kısmıda kaçırılmamassı gerekenlerden di :))))
27 Ağustos 2007 13:01   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
tekno gece, yüksek sesle konuşan gençler de sabah uyutmadılar. hiç konser dinlemeyip, devamlı piknik masalarında takılan tipler vardı. kulaklarına dudaklarına çengelli iğne takan tipler vardı. 3 sap dolaşırken arkalarından bunlar da hiç sevişmemiştir ha... diyen tipler vardı. cuntacı nejat diye bağıran tipler de vardı. 2 tane yemek kasası vardı. bol bol yemek sırası vardı. tatmin etmeyen yiyecekler vardı. protesto edilen zihniyetlerin sahibi olduğu içecekler satıldı. vsvsvs
 1   27 Ağustos 2007 13:14   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
valla bende bir kere bile konser alanına inmedim sabaha kadar içip muhabbet ettik :)))
4 yıldır aynı kişiler aynı şarkılar insan ister istemez katılmak istemiyo konsere bir 5. yılda da aksaklıklar gerçekten çoktu yemek ve içecek ihtiyaçları sırsındaki durum baya kötü idi ve tozunda hakkını vermek lazım ...
27 Ağustos 2007 13:35   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
haa şöyle bişi vardı, tuvaletler uzun süre dayandı. en azından sabah gidip bi yüz yıkayabildik, kokulara dayanaraktan. dağıtılan davetiye-gazetede gelirimiz giderimize eşit olacak deniyodu. madem sürekli bi hale getiriyolar bu işi, şu tuvaletlere adam gibi hela, sifon falan koysunlar.
27 Ağustos 2007 15:49   mesajın adresini al  

hightower
hightower
valla taksimde üzerinde ne kdr barışarock tişörtlü insan varsa hepsi birbirinden pislik, hayattan kopuk, devlete millete zarar, ailelerine zarar tipler...eminim bunlar yüzünden oraya gidenler de rahat edememiştir..
27 Ağustos 2007 18:04   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
bitmiş de bana ne faydası olmuş sorarım arkadaşım:))
27 Ağustos 2007 19:07   mesajın adresini al  

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi

sen herşeyden bi fayda mı beklersin bakiim:))

sweetdreams demis ki:

bitmiş de bana ne faydası olmuş sorarım arkadaşım:))

27 Ağustos 2007 20:47   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
evet hayata karşı faydacı bir yaklaşımım vardır :) ekonomide böyle bir yaklaşım vardı ama tam hatırlayamadım şimdi:)
27 Ağustos 2007 20:54   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008