ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  kendiliğinden kontoru düşen var mı ya?
uzgun turkcell kontor
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

milena
milena
Arkadaşlar turkcele çok nadir kontor yuklememe ragmen her yuklemede 50 kntre yakın kntrm gidiyo otomatikmen..Ama aylardır bu sorun var..Müşteri hizmetlerini aradıgımda ise bana hiçbiyere üye olmadığımı soyluyolar..Müşteri hizmetleri kontorumun nerden düştügünü anlayamazmı ya..Böyle bi saçmalık varmı..Bide Bu TURKCELL...!Dun hattım kapanmasın diye 100 kntr yukledm bugun hiç biyer aramadıgım halede 12 kntrm gitti...!Turkcelden tiksinmeye başlıyorum yavaştan ya...!
~ 377 gün   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
Gel avea ya gelll :P
~ 376 gün   mesajın adresini al  

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**
türksele yüklenen kontör haram olsun

milena demis ki:

Arkadaşlar turkcele çok nadir kontor yuklememe ragmen her yuklemede 50 kntre yakın kntrm gidiyo otomatikmen..Ama aylardır bu sorun var..Müşteri hizmetlerini aradıgımda ise bana hiçbiyere üye olmadığımı soyluyolar..Müşteri hizmetleri kontorumun nerden düştügünü anlayamazmı ya..Böyle bi saçmalık varmı..Bide Bu TURKCELL...!Dun hattım kapanmasın diye 100 kntr yukledm bugun hiç biyer aramadıgım halede 12 kntrm gitti...!Turkcelden tiksinmeye başlıyorum yavaştan ya...!

milena
milena

e ben ayrı yazmışım zaten...:)

krozantabl demis ki:

müşteri hizmetlerine anlatsaydın durumu. onlar araştırıyorlar ve sana kontör yolluyorlar eğer hiçbir yeri aramadıysan... en azından arkadaşımın başına gelmişti aynı durum ve kontör iadesi yapıldı kendisine.

bu arada ulakalık olsun diye değil ufak bir hatırlatma yapmak isterim:
soru eki olan mi ayrı yazılır

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**
acaba hattına giren biri daa mı var:S

t_men
t_men
ya turkselde bole durumlarla karsılasıyo arkadasımın basına geldi ve müşteri hizmetlerini aradı giden konturler hesabına tekrar geldi
bide sen farkında olmadan sacma sapan yerlere seni uye yapıyolar we undan dolayıda kont gidiyo
ac sor iyice arastır.
gerekirse direk genel müdürü istiyorum diye tehdit et:)
baya işe yarıyo:)

-aéquítas-
-aéquítas-
cezalandırılıyosun

milena
milena

ya aylar once aramştım belkide bi senedir bu dert başımda bnm ya 3 ayda bir yukluyorum kntru zaten..telsm kullanıyorum..Ama yazık gunah ya deliriyorum artık .Bitane telefoncuda hattı cope at bence dedi..atamıyorumda ilk hattım bu benim ilk goz agrım:) musteri hizmetlerini aradım ama bir turlu baglanamadım nedense yaa ..Bi telesekreter konuşup duruyo...Bide ona kntrum gitti:)

t_men allegheny demis ki:

ya turkselde bole durumlarla karsılasıyo arkadasımın basına geldi ve müşteri hizmetlerini aradı giden konturler hesabına tekrar geldi
bide sen farkında olmadan sacma sapan yerlere seni uye yapıyolar we undan dolayıda kont gidiyo
ac sor iyice arastır.
gerekirse direk genel müdürü istiyorum diye tehdit et:)
baya işe yarıyo:)

t_men
t_men
ya sen daha musteri hizmetleriyle konusmayı becerememişsin ki
bi görüs sorun ortaya cıkar
:)

güveeen
güveeen
kontörün bittiği zaman eksiye düşüyo olmayasın? sonra yüklediğinde onu geri alıyodur...

milena
milena

hayır aylar once arayp goruşmuştum uye olduunuz biyer gozukmuyo demişti..ama kntrlermde her yuldegimde dusuyo parca parca bugun aradgmda goruşemdim sadece...

milena
milena

sende beni naptın be:) bilior okdrını..onlar haricinde diorum..:)

güveeen demis ki:

kontörün bittiği zaman eksiye düşüyo olmayasın? sonra yüklediğinde onu geri alıyodur...

t_men
t_men
eksiye duşse düşse - 20 ye kadar düşer

t_men
t_men
eksiye duşse düşse - 20 ye kadar düşer

milena
milena

ya aradıımda telesekreter cıkıyo ya musteri hizmerlerine bağlanmak için sunu tuslayın fln demiyo..nasıl baglanıyodum onun bi ince noktası vardı:)

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008