ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > 21 grams
sean penn inarritu alejandro gonzalez inarritu naomi watts benicio del toro
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

emir
emir
çok etkileyici bir film. filmin adına falan bakıp beklentiye girdiyseniz beklediğiniz film kesinlikle değil. filmi ancak tam olarak sonunda anlayabiliyorsunuz. çok ilginç rastlantılar sonucu bir araya gelen üç çift var. yine sakın önyargılara kapılmayın, aklınıza gelenleri tahmin edebiliyorum ve yine kesinlikle bir klişe değil.
izlenmemesi büyük eksiklik olan bir film.
18 Aralık 2005 06:45   mesajın adresini al  

tarçınlı kakaolu kek
tarçınlı kakaolu kek
harika bir film.bütün oyuncular harika,kurgu süper.
ben bu filmden sonra sean penn'e aşık olmuştum :)
benicio del toro ve naomi watts da çok iyiydi.
18 Aralık 2005 10:42   mesajın adresini al  

cointreau
cointreau
sahane film. ekurisi var bir de Amores Perros adında.
18 Aralık 2005 13:29   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Hoşuma gitmeyen bir film.. Bir daha izleme herhalde..
17 Nisan 2006 03:27   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
iyiydi güzeldi ama o kadar zorlamalarına hiç gerek yok :)
17 Nisan 2006 23:58   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
ya ben de beğendim de, bariz bir "acaba filmi daha ne kadar yavaşlatabiliriz" çabası sezdim. muhtemelen izlediğim, aksiyonu en düşük filmdi.
biz filme sınıfça gitmiştik, bi arkadaşım ilk yarının ortasında çıkmştı:
18 Nisan 2006 23:54   mesajın adresini al  

roland
roland
filmi izlediğimde beğendim, ama filmden çıkıpta biraz daha düşününce üstüne amores perros tarzını yakalamak için biraz zorlama var gibi. ya da iki filmin yönetmeninin aynı olduğunu düşünürsek yönetmen tarzını geliştirememiş ya da amores perros'un üstüne birşey koyamamış. bana göre amores perros belirgin bir farkla çok daha etkileyici, hem senaryo olarak hem konu zenginliği olarak hemde görüntü olarak. ama yinede 21 grams da koleksiyona katılacak ve tekrardan sıkılmadan izlenebilecek bir film. sırf sean penn ve benicio del toro hatrına bile tekrardan seyredilir.
19 Nisan 2006 17:52   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
içim sıkıldı bu filmin sonuna kadar dayanamadım ben yaaa
30 Nisan 2006 18:38   mesajın adresini al  

nemesismls
nemesismls
Benicio del Toro'nun oyunculuğuna birkez daha hayran bıraktıran, (usual suspects filminde de pek pek başarılı bir performans sergilemiştir kendileri:))Sean Penn'in kalitesine diyecek kelime bile bulamamamızı sağlayan(ki ezelden beri hayranıyımdır kendilerinin naçizane:))çektiği hemen hemen her filmde Gael Garcia Bernal'ı görmeye alışkın olduğumuz lakin bu filmde oynatmayıp(yaw keşke o da olsaydı çok çok güzel olurdu:)) dediğimiz,insan ruhunun 21 grama delalet olduğuna parmak basan:))alejandro gonzalez inarritu nun süper mi süper ,en mi en güzel fimlerinden biriii:))))..........
6 Mart 2007 22:42   mesajın adresini al  

lithium
lithium
insan ruhunun ağırlığıymış...
peeh yani! kadar da süper deildi bence..
güzel tamam da ben çok beğenmedim.
zevk meselesi tabi..

ben izledikten sonra şunu düşünmüştüm: madem 21 gram hafifliyor eeh bi süre sonra ölü insan şişmio mu.. daha da ağırlaşmıo mu?
yani anlatabildim mi bilmiorm ama...:s
7 Mart 2007 21:28   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
filmin adının 21 gram olmasına rağmen,21 gram olayından yalnızca filmin sonunda bahsetmeleri bence filmin albenisini azaltmıştır..hatta bir ara acaba yanlış filmi mi dvd player'a taktım diye de düşünmedim değil:)
konusu,hikayeleri güzel olabilir;ama yeterli işlenememiş bir yapıt..
25 Haziran 2007 20:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008