ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Radikal Gazetesi Erdoğanı Sosyalist ilan etti

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

uaxoy
uaxoy
isa seni korusun recep
26 Ağustos 2007 16:18   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
ulem bu radikal ne dönek bişey oldu ya!!!!
26 Ağustos 2007 16:38   mesajın adresini al  

dianarabago
dianarabago

1. maddeyle ilgili kaygılarınızda haklılık payı görmekle beraber şunu da belirtmek isterimki, eğer ülkedeki çıkışlar, gelişmeler, medya vs. ye hükmeden esas bir elin varlığından söz ediyorsak, yani dünya üzerindeki amerikan merkezli bir sistemden bahsediyorsak, bunun önüne geçme amacı olan topluluğu kestirebilmek tarafımızca zordour bence. bazen ordu abd kölesi bazen akp bazen chp. hatta kimine göre mendereside abd astırdı.. yani amacımız işbirlikçilik karşıtlığı ise maalesef bunu önüne geçmek kapitalsit sistemde yani bu düzende imkansız.. sistem emrediyor, biz yapıyoruz.. bu konuda sadece akp yi işbirlikçi görmek bence hata olur..
2. maddenizle alakalı olarak şunu söyleyebilirimki..evet haklısınız bencede..siyaset de bunu gerektirir zaten

3. maddenize gelirse even atılan adımlar bi şekilde bitakım şeyleri kendi siaysi görüşleri çevresinde tutmayı sağlamak olabilir ama bu diktaörlükmüdür orası tartışılır..

babel fish demis ki:

Önceki mesajımda 1. maddeyi şu sebeple yazdım: Ben bu tip çıkışların tıpkı Cumhuriyet Mitingleri gibi ikincil ama aslında başka bir ana amaç taşıdığına inanıyorum.. İsterseniz paranoyak diyebilirsiniz, ama bu ülkedeki bütün yayın kuruluşlarının (tabii sadece bizim ülkemizdekilerin değil), merkezi ABD'de bulunan bir şirket mi desek ne desek, onun tarafından denetlendiğini bilirken, aksine inanmam mümkün değil. Bu kuruluş, gazetelerde yayınlanacak en ufak haberi bile denetliyorlar. Böyle bir zincire vurulmuşluk karşısında, tabii ki bir büyük tekelin varlığının karşı tepki yaratmaması için, bu tip bazı sözde yerici yazılara izin veriyorlar. Tıpkı hükümetin zamanında Cumhuriyet Mitingleri'ne izin vermesi gibi. Hatta belki bilerek tetiklemesi gibi.. Ve bu mitinglerin meyvelerini de seçimlerde toplamadılar mı..

2. maddeye gelirsek, onu da tamamen Erdoğan'ın, yazıda verilen sözleriyle alakalı olarak yazdım. Ki bence gerçekten yeni hedefi budur..

3. madde ise 2. maddedeki amacını kısmen de olsa gerçekleştirdiği takdirde, ve Gül de cumhurbaşkanı olduğunda, içinde bulunacağımız durumun gidişatıyla alakalı yazdım..

26 Ağustos 2007 16:44   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
ahahah daha neler yaa Tayyip emekci ha ahahhahaha
26 Ağustos 2007 17:34   mesajın adresini al  

perer
perer
rte özeleştiri yapmaya karar vermiş!
şimdiki iktidar döneminde emekten yana homojen bir politika uygularsa o zamn sözü özü bir davranışta bulunmuş olurlar

radikal dalga geçmiş sadece :)
26 Ağustos 2007 18:46   mesajın adresini al  

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
rte galiba yükselmeye başlayacak olan yada yükselmeye başlayan işçi ve emekçi hareketlerinden yana bi sıkıntı duymuş olacak ki böyle bi konuşma yapma ihtiyacı duymuş.....
işine gelmeyen bi durum öngördüğünde kıvırmada üstüne yoktur.
ama bu kitlenin onun sözlerine kulak asmayacağı gün gibi aşikardır..
başka kapıya rte :)
26 Ağustos 2007 19:11   mesajın adresini al  

**bozacı**
**bozacı**
Sözlerinden şu noktaya vardım:
Emperyalizm kendi düşmanını da yaratıyor ve o düşman da emperyalizme bağlı oluyor.SOnuçta kazanan hep aynı:
Akepe ya da Chp farketmez,vakit ya da radikal farketmez,kazanan hep aynı,Tabii,biz başkaldırmadığımız,başımızı kaldırmadığımız sürece,koyun olduğumuz sürece...

babel fish demis ki:

Önceki mesajımda 1. maddeyi şu sebeple yazdım: Ben bu tip çıkışların tıpkı Cumhuriyet Mitingleri gibi ikincil ama aslında başka bir ana amaç taşıdığına inanıyorum.. İsterseniz paranoyak diyebilirsiniz, ama bu ülkedeki bütün yayın kuruluşlarının (tabii sadece bizim ülkemizdekilerin değil), merkezi ABD'de bulunan bir şirket mi desek ne desek, onun tarafından denetlendiğini bilirken, aksine inanmam mümkün değil. Bu kuruluş, gazetelerde yayınlanacak en ufak haberi bile denetliyorlar. Böyle bir zincire vurulmuşluk karşısında, tabii ki bir büyük tekelin varlığının karşı tepki yaratmaması için, bu tip bazı sözde yerici yazılara izin veriyorlar. Tıpkı hükümetin zamanında Cumhuriyet Mitingleri'ne izin vermesi gibi. Hatta belki bilerek tetiklemesi gibi.. Ve bu mitinglerin meyvelerini de seçimlerde toplamadılar mı..

2. maddeye gelirsek, onu da tamamen Erdoğan'ın, yazıda verilen sözleriyle alakalı olarak yazdım. Ki bence gerçekten yeni hedefi budur..

3. madde ise 2. maddedeki amacını kısmen de olsa gerçekleştirdiği takdirde, ve Gül de cumhurbaşkanı olduğunda, içinde bulunacağımız durumun gidişatıyla alakalı yazdım..

26 Ağustos 2007 19:25   mesajın adresini al  

*jakoben*
*jakoben*
:)))))))))

bazı arkadaşlar demişki radikal gazetesi RTE ile taşşk geçmiş filan..

yani görmeyeli taşşklık kurumuda ayaklar altına alınmış mübarek...

birde alıntı yaptıkları konuşmalarda düpedüz RTE nin demagojik söylemleri

radikal hangisiyle taşşk geçmiş gelişn gösterin,

radikal RTE nin YALAKASI

SİZLERDE radikalın mübarekler..
 1   26 Ağustos 2007 21:31   mesajın adresini al  

rus ruleti
rus ruleti
yazıda bal gibi kinaye var bunu bir defada okuyan anlar.Erdoğanın sırf geriye kalan %54luk kısmında bırazını kazanma çabasından başka birşey değil bu...Ayrıca belki çoğuda %46lık kısmın içindeydi..ayrıca ben artık türkiyede gerçekten sosyalist bir partinin varlığına da inanmıyorum hele chp nin yakından uzaktan solla alakası yok..hıı sağ partilerde çokmu ideolojiyi taşıyor o da hayır gerçekten sağ da yok..yani artık günümüzde ideolojiler bir kenara bırakılmış bugün sempati kazanmak için erdoğan sosyalist kılığına bürünür yarın baykal çıkar ki (bu gerçekten olmuştur) mhp nini oyunu almak için bizim de 6okumuzun birisinde milliyetçilik var der sağcılarında oyunu kapmak için ödün verir o eski sosyalistler aşırı milliyetçilerin hepsi idam masanında kaldı geriye ise sadece.....( )
26 Ağustos 2007 21:57   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
hayır okuduğunu anlamayınca ne diyim ki ben daha sana..:)

durduk yere, solculuk satan gazetnin de (radikal) yalakası yaptın ya tebrikler...:)..

tavsiyem okuduğunu anlama yetini geliştirmen...hadi kolay gelsin sana...

*jakoben* demis ki:

:)))))))))

bazı arkadaşlar demişki radikal gazetesi RTE ile taşşk geçmiş filan..

yani görmeyeli taşşklık kurumuda ayaklar altına alınmış mübarek...

birde alıntı yaptıkları konuşmalarda düpedüz RTE nin demagojik söylemleri

radikal hangisiyle taşşk geçmiş gelişn gösterin,

radikal RTE nin YALAKASI

SİZLERDE radikalın mübarekler..

1   26 Ağustos 2007 22:12   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
yazıda basbaya Sosyalist iması var...radikalın sicilinide ele alırsak bayağı normal...neden bu kadar şaşırıyorsunuz..
26 Ağustos 2007 22:19   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
Emek hareketi, bize göre Türkiye'nin kalkınma hareketidir. Bugün üretimde, kalkınmada aldığımız mesafeyle övünüyorsak, yarınki Türkiye'ye umut ve güvenle bakıyorsak, bu başarıdaki en büyük pay sizlere, işçilerimize aittir. Sendikal hareketin önündeki tüm engelleri toplumun önündeki diğer tüm engeller gibi aşmak, emek hareketini hak ettiği konuma ulaştırmak bizim boynumuzun borcudur.

oyy oyy rteye bak, şunun şekerliğine bak guduuu ne kadar da masum duruyor ahah ahaha
evrim geçirmeye karar vermiş ama evrime inanmadığını unutmuş erdoğan :D
yarı yolda kalına gelir maymunlaşır yine sorun değil :D

bu resimi koyarak açık bir şekilde dalga geçiyor zaten...

erdoğanı hiç bu kadaş şık görmemiştim :Pp
kırmızı ve che çok yakışmış demek isterdim haha ahah
26 Ağustos 2007 23:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008