bu gün son anlarda yine toparlyaamdık maçı savunma ve rebıund büyük sıkıntı bi çözüm şart:S
27 Ağustos 2007 01:54
tsigalko
bence 2. yarıda çok güzel savunma yaptık.. ribaundlarda haklısın zaafımız var.. benim güvendiğim bu takımda savunma.. bence hücumda çok sıkıntı var..
27 Ağustos 2007 02:04
jacobien
ben çözümü biliyorum
sky demis ki:
bu gün son anlarda yine toparlyaamdık maçı savunma ve rebıund büyük sıkıntı bi çözüm şart:S
27 Ağustos 2007 02:13
buç
bence bizim takım gene fiyasko olacak efes world cupta gördügüm kadarıyla maçları kazanmamız dış oyuncularımızın yüksek perfonmansına baglı takım oyunu oynayamıyoruz garbojasada sakatlıktan çıktı oynayacak diyorlar tahminim ispanya götürür yunanistanda 2.favori olarak gözüküyor
27 Ağustos 2007 14:29
flegmatik
yunanistan amerika'yı yendiğinde çok morarmıştım. ihtimal vermiyodum.
neyse ki ispanya ifadelerini aldı sonra gasol 'un oynamadığı maçta.
27 Ağustos 2007 23:44
tsigalko
6 gün kaldı.. heyecanla bekliyorum turnuvayı..
28 Ağustos 2007 15:31
buç
hırvatistan ispanya letonya portekiz ne kadar kolay bir grup degil mi hırvatların yerine keşke biz olsaydık bu grupta:)
28 Ağustos 2007 15:58
tsigalko
artık baslasın olm ya...
30 Ağustos 2007 18:36
barış baykul
ispanya'nın güle oynaya şampiyon olacağını düşünüyorum,Yunanistan'ın ise final oynayacağını düşünmüyorum.
30 Ağustos 2007 18:53
tsigalko
3-16 Eylül 2007 tarihleri arasında İspanya da oynanacak olan Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takım Kadromuzda yer alan Serkan Erdoğan’ın Efes Pilsen World Cup 6 sırasında dizindeki ağrının nüksetmesi nedeniyle 2 gün süreyle dinlendirilerek kontrolleri yapılmıştır.
Milli takımlar Sağlık Kurulu A Milli takımımızın başarılı oyuncusu Serkan Erdoğan’ın tedavi edilmesi ve 1 ay süre ile dinlenmesi gerektiğini belirtmiştir. Ortaya çıkan bu durum ve Serkan Erdoğan’ın Kulübünde oynayacağı sezon da göz önüne alınarak A Milli Basketbol Takımımızın İspanya’daki Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alması ne yazık ki mümkün olmayacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
30 Ağustos 2007 20:03
tsigalko
bu haber beni yıkmıştır..
30 Ağustos 2007 20:03
tsigalko
bugün şampiyona başlıyor..
21.30 da rakip litvanya..
bu maçı alcağımız düşünmüyorum ama kaybedersek moral bozmaya gerek yok..
önümüzde alabileceğimiz almanya ve çek maçları var..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13811
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.