evet flamestrike herşeyi çok güzel ifade etmişin.. yazacak bişey yok.. ancak tanjeviçin kafasındaki şablona göre oynaması beni de isyan ettirmiyor değil.. takım tam ritm bulacakken bi anca 3 oyuncu değişikliği yapıyor falan filan neyse..
bu arada slovenya az önce italyayı son saniye basketiyle yenmiş.. bizi de yakından ilgilendiriyor bu durum..
yarın için umutluyum.. kazancağımızı düşünüyorum..
4 Eylül 2007 00:37
üstteki
italya'da fucka vardı, Myers vardı bir zamanlar, hiç bir takımdan korkmazdım italya dan korktuğum kadar ama gel gör ki artık onların da modası geçmiş :)
4 Eylül 2007 01:14
ego sum qui sum
basketboldan teknik olarak anlamam milli maçlar hariç izlemem bile..
ama mantiki olarak gerideki takımın daha fazla aklı başında hücum etmesi gerekir.ama bizimkiler kendilerini sahada değilde manavda zannetmişler olcakki karpuz atma yarışına girdiler..pota altında direnen sadece genç semih vardı.o da nereye kadar.geçmiş olsun..
4 Eylül 2007 01:31
tsigalko
yok ya italya yine iyi takımdır.. bak yarın tony parkerlı,diawlı,turiaflı fransayı yencekler sölemedi deme :D
carlton myers harbi ne adamdı.. çok severdim..
bu arada hidayetin potaya penetre ederek zorlamasını begendim çok düşük yüzdeyle olsa da..
4 Eylül 2007 01:34
üstteki
ya sürekli olumsuzluklardan bahsettik ama şaka maka bizimkilerin blokları beni zıplatmaya yetti :) acayip tatlı blok koydular, özellikle Semih'in Songaila ya bi bloğu vardı ,aman yarebiiieee :D yeme de yanında yat :)
Hidayet de çok güzel bi tane yedi, hakkını vermek lazım koyanın :)
4 Eylül 2007 01:35
flegmatik
Dün kötüydük.
Önümüzdekilere bakıcaz.
4 Eylül 2007 08:36
buç
dünkü oyun igrenç ötesiydi utandım açıkçası litvanya iiydi diye kendimizi kandırmayalım geçen seneye göre belki iiler ama eski litvanyanın yanından bile yaklaşamazlr bu kadro kalitesiyle maçı kazanmalıydık
4 Eylül 2007 11:52
çau bella
abi ben tanjeviçten artık soğumaya başladım ya şu takımla okadar maça çıktı okadar turnuvaya katıldı ama takıma en ufak bi ekol bile yerleştirememiş yani savunma desem tam olarak deil hücum desem zaten berbat ötesi zorlama atışlar falan yani nesaman heh bizim takım şunu çok ii yapıo dicez merak ediorum...bide hücumda inanılmaz hareketsisiz toplu oyuncu dışındakilere dikkat edin hepsi seyredio adam napıcak die yardıma giden yok pick n roll ü bile doru dürüst yapamıoruz adamlar bu şekilde çok sayı buldular ama bizde hiç bi numara yok...
4 Eylül 2007 12:16
çau bella
bi parantez de KAYA PEKER e bu adam ne yapmaya çalışyo bileniniz warsa bana da anlatsın ne sırtı dönük oynamayı bilio ne potaya yükseldiğinde isabet kaydedio sırf zarar dün bu şekilde 2 top kaybetti harbi isyan ettim...
4 Eylül 2007 15:53
ondskan
seh gel ispanyada 2 avrupadada1 olmak üzre toplam 3 kupada pay sahibi takımın oyuncusunu çağırma olcağı bu!!!bir takım guardı kadar konusur..cenk,hakan ve engin e sanki gecen senenin vefa borcu ödeniyor gibi geliyor.....ömer onan ve tutku açığın olduğu guarda baskı yapabilen oyuncuların kadroda olmalrı şarttı!!!
4 Eylül 2007 16:42
barracuda
Evet.. Litvanya'nın tecavüzü sürüyor.. An itibariyle skor 35 17..
4 Eylül 2007 19:24
seytan ucurtmasi
basketbol milli takımının kelimenin tam anlamıyla rezil bir basketbol ortaya koyduğu turnuva...
ne oldu bu takıma.neden böyle oynuyolar daha doğrusu oynamıyolar anlam veremedim.
yarında çek cumhuriyetine yenilerek eleniriz...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13811
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.