rapidshare den yükledim resimleri,hiçbirinizle tanışmadan fotoğraf albümünüz oldu bilgisayarımda.. (:
var mı böyle başka site yaa?
sanki mahalleden arkadaşlar gibi samimi,içten görünüo..
valla çok özendim ve çok kıskandııımmm.. :(
27 Ağustos 2007 10:09
mona roza
ben de gelebilirmişim aslında
27 Ağustos 2007 10:10
aslan67
seni de bir sonraki buluşmamızda görmek isteriz:)
nymph demis ki:
rapidshare den yükledim resimleri,hiçbirinizle tanışmadan fotoğraf albümünüz oldu bilgisayarımda.. (:
var mı böyle başka site yaa?
sanki mahalleden arkadaşlar gibi samimi,içten görünüo..
valla çok özendim ve çok kıskandııımmm.. :(
27 Ağustos 2007 12:35
aslan67
vaay demek istanbul'daydın ve gelmedin monam haa..alacağın olsun..hıh:P
demiştim :) diycem ama bir işe yaramayacak, sağlık olsun :)
flamestrike demis ki: gel, tanışalım ,görüşelim ,tipleri beğenmezsen zaten taksim - nevizade civarlarında olmuş oluruz, çıkar kendi başına takılırsın.
mona roza arkadaşımı protesto etmek amaçlı bilgisayarın başında oturma eylemi yapıyorum :)
27 Ağustos 2007 14:44
ülkü özcan
flamestrike;
ben senin yazını gördüğümde saat 12.30 du ve kadıköyden tuzlaya geri dönmüştüm..geç olmuştu yani..gelsem mi die düşünmedim değil ama kimseyi tanımayınca ulaşabileceğim de kimse olmadı haliyle.. :(
bi daha yaparsınız ama dimiii??? (:
27 Ağustos 2007 15:18
kelebegim84
saat 12 30 da ben kadıköyde idim
saat 12 45 vapuru ile beşiktaşa geçtim..
gelmek isteyen arkadaşlara telefon numaramı verdim, aradılar ,bir yerden aldım kendilerini ,sonra bize katılmış oldular.
Hatta arkadaşın numarasını da kaydetmedim ,bu detayı bile söyledim daha ne yapayım :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13809
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.