2003-2004 dönemleriydi di mi ? ben bu filmi beğenmiştim, ray liotta, john cusack başarılıydı.
hatta iki kere gittim itiraf edeyim. ciddi gerilim yaşadım.
şöyle bir dörtlük vardı film boyu tekrarlanan hatırladığım kadarıyla,
when I was going up the stairs, I saw a man who wasn't there.. he wasn't there again today.. I wish he was gone away..
26 Ağustos 2007 00:28
witchontheroof
Kendinize ait sandığınız bütün tercihlerin aslında sizin adınıza yapıldığını, gerçekte tesadüf diye bir şey olmadığını ve yazgınızın önceden belirlendiğini-şunu da bilindiğini yapsak- bir düşünün.
sanki gerçekte de böyle değil mi ?
26 Ağustos 2007 00:31
flegmatik
Filmde bana ilginç gelen, Alfred Molina'nın oynadığı doktor, sürekli Malcolm'un akıl hastalığının (multiple personality disorder) iyileştiğini ispat etmeye çalışıyordu.
Son duruşmada akıl hastası çıkarsa idam edilecekti. - hatta yargıçlar apar topar evlerinden çağrılıyolardı filan.
Türk hukukunun tersi durum vardı, bizde temyiz kudreti olmayanın cezaî ehliyeti yoktur.
Bunu bizim cezacıya da sordum, geçiştirdi, net bişey demedi.
26 Ağustos 2007 00:43
aslan67
evet bana da garip geldi bu..adamın zaten sorunlu olduğu ortada ve böyle bir adamı idam etmekle hangi akla hizmet ederler anlamıyorum..
bu adamın yeri akıl hastanesiydi,baştan verilen karar yanlıştı..
flegmatik demis ki:
Filmde bana ilginç gelen, Alfred Molina'nın oynadığı doktor, sürekli Malcolm'un akıl hastalığının (multiple personality disorder) iyileştiğini ispat etmeye çalışıyordu.
Son duruşmada akıl hastası çıkarsa idam edilecekti. - hatta yargıçlar apar topar evlerinden çağrılıyolardı filan.
Türk hukukunun tersi durum vardı, bizde temyiz kudreti olmayanın cezaî ehliyeti yoktur.
Bunu bizim cezacıya da sordum, geçiştirdi, net bişey demedi.
26 Ağustos 2007 00:50
mohankinasto
bütün filmi sadece tek gözümle izleyip ( yanımdaki arkadasıma öle bi yapışmıştım ki tek gözüm bile diil tek gözümün yarısı ile izlediğim) ve yine bütün film boyunca arkadaki 2-3 sıranın bana gülmekten filmi izleyemedikleri sonrasında 3 kere daha izlediğim izlenesi film :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13804
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.