bendede aynı sorun var o yüzden mozilla kullanıyorum devamlı bırak sende mozilla kullan format atmadan düzelmez o hata..bak o kadar int. cafeciyim sen dinle beni
25 Ağustos 2007 13:27
güveeen
ben bu aralar mozilladan başka opera'yı da kullanmaya başladım; o da fena
değil
edit: şimdi bi açayım dedim de siteyi açamadı. Boşverin operayı tiyatroyu mozilla en iyisi
25 Ağustos 2007 13:28
nuisance
ipconfig /flushdns yazdıktan sonra dns çözücü önbellegi temizlenemiyor işlev,çalışma sırasında başarısız oldu diyor
25 Ağustos 2007 13:29
bad religion
bilgisayar muhendisliginde yazilim ogretilir genelde `bilgisayar muhendisliginde ne okutuluyor` ipucunu yazan arkadasim.. msne yonjaya sorunsuz girmenin yollari diye bir dersi oldugunu da sanmam..
425 Ağustos 2007 13:32
cinmax
bi kere benim başıma gelmişti böyle birsey sayfa acılıyordu bitti diyordu ama ekran bembeyazdı bütün yolları denedim ip ayarlarını dns ayarlarını, aklıma ne geldiyse yaptım, tesadüf eseri bi gün sag tıklayıp kodlama dili seceyim dedim benimki otomatikte degilmiş onu otomatik yaptım sonra giremedigim sitelere girmeye başladı :) belki bu kadar basittir
25 Ağustos 2007 13:33
exodussian
dns buffer şişmiş
bağlantını silip yeni bir bağlantı oluşturabilirsin
modemi fabrika ayarlarına dönderip tekrar değerleri girebilirsin
format atılabilir
bilgisayarcıya gönder
25 Ağustos 2007 13:33
cigdém
antivirüs programından kaynaklanıyor olabilir , sayfalarını engellemiş olabilir ya da firewall kullanıyorsan olabilir...
25 Ağustos 2007 13:35
nuisance
yandaki cafenin wireless ini kullanıyorum şu an ama evdeki modemimle de aynı durum söz konusu windows cd im yok format atamam artı yuklu olan verilerimi de kaybetmeyi göze alamam başka yol yok mu
exodussian demis ki:
dns buffer şişmiş
bağlantını silip yeni bir bağlantı oluşturabilirsin
modemi fabrika ayarlarına dönderip tekrar değerleri girebilirsin
format atılabilir
bilgisayarcıya gönder
25 Ağustos 2007 13:37
nuisance
hepsiyle uğraştım olmuyor
cigdém - inland ice demis ki:
antivirüs programından kaynaklanıyor olabilir , sayfalarını engellemiş olabilir ya da firewall kullanıyorsan olabilir...
25 Ağustos 2007 13:38
cizıs
cadi demis ki:
gmail gelen kutusu sayfası hepsiburada odeme sayfası siteleri girmeyi deneyip giremediklerim arasında sayıları artıyor tabi nedeni ve çözümü ne olabilir ?
bu dedigin sayfalar guvenlik acisindan yuksek korunan siteler..internet explorerin options'ina girip ordan securty, ordan da custom level, ordan da active x denetim kontrollerini bi gozden gecir..sifreli sitelere girislerdeki birseyler onleniyor olabilir, tabiki firewall kullaniyorsan ona da bi gozat, o da kisitliyor olabilir bu sayfalara erisimi, yada norton internet security falan filan..
25 Ağustos 2007 13:38
aslan67
bilgisayar mühendisliği'nde ne okutuluyor diyen araştırmış mı ne okutulduğunu da kaba etinden sallıyor..
Aynı amcamın dayımın laflarını hatırlattı bana..bilgisayarla ilgili ne olursa sanki bilgisayar mühendisi bilmek zorunda..elektronikçilere de gel şu ampulu taksana derler bu tipler..
bad religion demis ki:
bilgisayar muhendisliginde yazilim ogretilir genelde `bilgisayar muhendisliginde ne okutuluyor` ipucunu yazan arkadasim.. msne yonjaya sorunsuz girmenin yollari diye bir dersi oldugunu da sanmam..
25 Ağustos 2007 13:40
kelebegim84
dönüp dolaşıp dediğime geliyorsunuz..
exodussian demis ki:
format atılabilir
bilgisayarcıya gönder
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13799
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.